Prikazani svi od ukupno 12 rezultata

Digitalni Balast 600W Horti Gear Dimmable

9.030 RSD

NEDOSTUPNO

Horti Gear Digitalni Balasti za HPS i MH sijalice. Vrhunski digitalni balast za visokonaponske sijalice za gajenje biljaka. Hladan na dodir, tih, siguran i, bezbedan. Horti Gear Digitalni balasti su odličnog kvaliteta i pored napajanja sijalice troše jako malo struje! Balasti se prodaju povezani, sa kablovima, Plug & Play!

Digitalni Balast VariDrive 600 W

5.880 RSD

82 na zalihama

Digitalni Balast VariDrive 600W koristi se za HPS i MH sijalice. Vrhunski digitalni balast za visokonaponske sijalice za gajenje biljaka. Hladan na dodir, tih, siguran i, bezbedan. Digitalni Balasti VariDrive 600W su odličnog kvaliteta i pored napajanja sijalice troše jako malo struje! Balasti se prodaju povezani, sa kablovima, Plug & Play!

Digitalni Balast 600w sa Dimerom

5.853 RSD

3 na zalihama

Digitalni Balasti za HPS i MH sijalice. Vrhunski digitalni balast za visokonaponske sijalice za gajenje biljaka. Hladan na dodir, tih, siguran i, bezbedan. Digitalni balasti su odličnog kvaliteta i pored napajanja sijalice troše jako malo struje! Balasti se prodaju povezani, sa kablovima, Plug & Play!

Lumatek 250W digitalni balast

9.120 RSD

3 na zalihama

Lumatek 250W digitalni balast koristi se za visokonaponske HPS i MH sijalice za gajenje biljaka. Hladan na dodir, tih, lagan, siguran i bezbedan. Digitalni balasti su odličnog kvaliteta i pored napajanja sijalice troše jako malo struje! Balasti se prodaju povezani, sa kablovima, Plug & Play!

Lumatek 400W digitalni balast

10.113 RSD

5 na zalihama

Lumatek 400W digitalni balast, sa dimerom i super lumen opcijom, koristi se za visokonaponske HPS i MH sijalice za gajenje biljaka. Hladan na dodir, tih, lagan, siguran i bezbedan. Digitalni balasti su odličnog kvaliteta i pored napajanja sijalice troše jako malo struje! Balasti se prodaju povezani, sa kablovima, Plug & Play!

Lumatek 600W digitalni balast

10.275 RSD

32 na zalihama

Lumatek 600W digitalni balast, sa dimerom i super lumen opcijom, koristi se za visokonaponske HPS i MH sijalice za gajenje biljaka. Hladan na dodir, tih, lagan, siguran i bezbedan. Digitalni balasti su odličnog kvaliteta i pored napajanja sijalice troše jako malo struje! Balasti se prodaju povezani, sa kablovima, Plug & Play!

Lumatek 600W twin digitalni balast

23.958 RSD

4 na zalihama

Lumatek 600W twin digitalni balast, sa dimerom i super lumen opcijom, koristi se za visokonaponske HPS i MH sijalice za gajenje biljaka. Ovo je 2 u 1 balast koji može da pokrene 2 sijalice u isto vreme. Hladan na dodir, tih, lagan, siguran i bezbedan. Digitalni balasti su odličnog kvaliteta i pored napajanja sijalice troše jako malo struje! Balasti se prodaju povezani, sa kablovima, Plug & Play!

Lumatek 1000W digitalni balast

23.118 RSD

11 na zalihama

Lumatek 1000W digitalni balast, sa dimerom i super lumen opcijom, koristi se za visokonaponske HPS i MH sijalice za gajenje biljaka. Hladan na dodir, tih, lagan, siguran i bezbedan. Digitalni balasti su odličnog kvaliteta i pored napajanja sijalice troše jako malo struje! Balasti se prodaju povezani, sa kablovima, Plug & Play!

MaxLux 400W Digitalni Balast Super Lumen

6.264 RSD

10 na zalihama

MaxLux Digitalni Balasti za HPS i MH sijalice. Vrhunski digitalni balast za visokonaponske sijalice za gajenje biljaka. Hladan na dodir, tih, siguran i, bezbedan. MaxLux Digitalni balasti su odličnog kvaliteta i pored napajanja sijalice troše jako malo struje! Balasti se prodaju povezani, sa kablovima, Plug & Play!

MaxLux 1100W Digitalni Balast Super Lumen

24.960 RSD

4 na zalihama

MaxLux Digitalni Balasti za HPS i MH sijalice. Vrhunski digitalni balast za visokonaponske sijalice za gajenje biljaka. Hladan na dodir, tih, siguran i, bezbedan. MaxLux Digitalni balasti su odličnog kvaliteta i pored napajanja sijalice troše jako malo struje! Balasti se prodaju povezani, sa kablovima, Plug & Play!

SunMaster Digitalni Balast 600W Power Boost

2.999 RSD

2 na zalihama

SunMaster Digitalni Balasti za HPS i MH sijalice. Jedan od najboljih balasta za visokonaponske sijalice za gajenje biljaka. Hladan na dodir, tih, siguran i, bezbedan. SunMaster Digitalni balasti su dličnog kvaliteta i pored napajanja sijalice troše jako malo struje! Balasti se prodaju povezani, sa kablovima, Plug & Play!

MaxLux 600W Digitalni Balast

8.628 RSD

294 na zalihama

MaxLux Digitalni Balast 600W za HPS i MH sijalice. Vrhunski digitalni balast za visokonaponske sijalice za gajenje biljaka. Hladan na dodir, tih, siguran i, bezbedan. MaxLux Digitalni balasti su odličnog kvaliteta i pored napajanja sijalice troše jako malo struje! Balasti se prodaju povezani, sa kablovima, Plug & Play!