Prikazani svi od ukupno 7 rezultata

2 u 1 Merač Zemljišta

948 RSD

169 na zalihama

Merač kvaliteta zemljišta 2u1 na vrlo ekonomičan način može u mnogome da Vam pomogne pri gajenju biljaka. Ovaj tester pomoćiće Vam da saznate vlažnost zemlje ili nekog drugog supstrata kao i njegovu pH vrednost. upoznati sa ovim vrednostima, moćićete lakše i bolje da se brinete o svojim biljkama. Merač je mali i jednostavan, a može se koristiti u kući kao i na otvorenom.

3 u 1 Merač Tla

996 RSD

2 na zalihama

Ovim meračem jednostavno možete da odredite kada treba zaliti biljke,odnosno kada je došlo do isušivanja supstrata. Elektroda dužine 21cm meri vrednosti u nivou korenovog sistema, kako ph vrednosti, tako i vlažnosti. Merač radi BEZ baterija i fabrički je naštelovan!

Ekstraktor vode iz zemljišta SSAT

8.340 RSD

NEDOSTUPNO

Ekstraktor vode iz zemljišta je proizvod kalifornijske kompanije Irrometer Company, Inc. Ovaj ekstraktor se pre svega koristi radi lakšeg određivanja EC vrednosti zemljišta. Za razliku od EC Merača sa ubodnim sondama za zemljište ovaj ekstraktor je daleko jeftiniji, a pouzdanost dobijenih rezultata je veoma velika.

Irometar SR 30cm

16.560 RSD

2 na zalihama

Irometar 30cm se koristi za merenje vlažnosti zemljišta do 30 cm dubine. Poželjno je da se merač celom dužinom ubode u zemljište i da se vlažnost kontinualno prati, mada se može vršiti i povremeni premeštaj irometra kako bi se odredila vlažnost na više mesta u okviru jedne proizvodne parcele i stekla vernija slika o situaciji na terenu. Praktičnije rešenje je instalacija više irometara na parceli. Irometar 30cm se po potrebi može koristiti i za određivanje vlažnosti u slojevima plićim od 30cm, samo je potrebno izbušiti pliću rupu i u nju postaviti irometar do granice otpora.

Irometar 60cm SR

17.496 RSD

NEDOSTUPNO

Irometar 60cm SR koristi se za merenje vlažnosti zemljišta do 60 cm dubine. Poželjno je da se merač celom dužinom ubode u zemljište i da se vlažnost kontinualno prati, mada se može vršiti i povremeni premeštaj irometra kako bi se odredila vlažnost na više mesta u okviru jedne proizvodne parcele i stekla vernija slika o situaciji na terenu. Praktičnije rešenje je instalacija više irometara na parceli. Irometar 60cm se po potrebi može koristiti i za određivanje vlažnosti u slojevima plićim od 60cm, samo je potrebno izbušiti pliću rupu i u nju postaviti irometar do granice otpora. SR verzija ima zamenljivu polu-propusnu plastiku na kraju sonde.

SM150 Komplet za Merenje Vlažnosti Zemljišta

92.970 RSD

NEDOSTUPNO

SM 150 (Komplet za Merenje Vlažnosti Zemljišta) engleske firme Delta-T Devices je visoko profesionalni merni instrument namenjen profesionalnim poljoprivrednim proizvođačima. Oblast primene ovog mernog instrumenta u okviru poljoprivrede je veoma široka. Može se koristiti kako pri proizvodnji u zaštićenim prostorima (staklenici i plastenici), tako i na otvorenom polju bilo da se radi o povrtarstvu, ratarstvu, voćarstvu, vinogradarstvu ili cvećarstvu. Karakteriše ga brzo očitavanje izmerenih vrednosti, laka terenska upotreba i visoko pouzdana preciznost merenja.