Prikaz 1–12 od 186 rezultata

CO2 Tablete BioGreen 15

498 RSD

26 na zalihama

CO2 Tablete BioGreen 15 služe kao izvor ugljen-dioksida (CO2) koji se koristi kao dodatak prilikom uzgoja biljaka. CO2 je značajan za rast i razvoj celokupne biljke, od korenovog sistema, preko lista i stabljike do cveta i ploda. Jedna kapsula je dovoljna za 20 litara vode za zalivanje, a pakovanje od 15 kapsula je dovoljno za 300 litara vode.

CO2 Tablete BioGreen 40

1.095 RSD

9 na zalihama

CO2 Tablete BioGreen 40 služe kao izvor ugljen-dioksida (CO2) koji se koristi kao dodatak prilikom uzgoja biljaka. CO2 je značajan za rast i razvoj celokupne biljke, od korenovog sistema, preko lista i stabljike do cveta i ploda. Jedna kapsula je dovoljna za 20 litara vode za zalivanje, a pakovanje od 40 kapsula je dovoljno za 800 litara vode.

LED Komplet – Uradi Sam

39.804 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Naprite sami svoj komplet odabirom ponuđenih proizvoda, i sve to po sniženoj ceni.

Makazice

288 RSD

72 na zalihama

Makazice za orezivanje i uzimanje reznica za ožiljavanje. Idealne su za jednogodišnje zeljaste biljke, kao i za višegodišnje minijaturne forme poput bonsai drveća.

Blade Trim Makaze

450 RSD

505 na zalihama

Makaze za orezivanje i uzimanje reznica. Idealne su za jednogodišnje i dvogodišnje zeljaste i drvenaste biljke.

Teflon Trim Ravne Makaze

651 RSD

192 na zalihama

Makaze za orezivanje i uzimanje reznica obložene Teflonom. Idealne su za šišanje biljaka, uzimanje reznica, kao i za sve druge jednogodišnje i dvogodišnje zeljaste i drvenaste biljke.

Long Trim Blade Makaze

699 RSD

125 na zalihama

Makaze izgrađene od japanskog hirurškog nerđajućeg čelika. Idealne su za šišanje biljaka, uzimanje reznica, kao i za sve druge jednogodišnje i dvogodišnje zeljaste i drvenaste biljke.

Teflon Trim Zakrivljene Makaze

651 RSD

291 na zalihama

Zakrivljene makaze za šišanje, orezivanje i uzimanje reznica obložene Teflonom. Idealne su za šišanje biljaka, uzimanje reznica, kao i za sve druge jednogodišnje i dvogodišnje zeljaste i drvenaste biljke.

Bowl Trimmer 40cm

22.200 RSD

40 na zalihama

Bowl Trimer je ručna mašina za šišaje biljaka. Rotirajući noževi prečnika 40cm lagano i pažljivo pokretima ručke odsecaju i odstranjuju prekomerno lišće od cvetova. Mašina je laka za korišćenje, i jako dugo je u upotrebi i na tržištu prepoznatljiva kao solidan proizvod.

Pro Trim Workstation

30.000 RSD

14 na zalihama

Trim workstation je jednostavna stanica za poluautomatsko šišanje biljaka. Rotirajući noževi prečnika 18" (45cm) vrlo precizno i pažljivo odsecaju i odstranjuju prekomerno lišće od cvetova. Mašina je laka za korišćenje, i kompletno je napravljena po uzoru na američki TrimPro Worksttion, i daje dobre završne rezultate.

Bubble Bags Set 5kom

5.832 RSD

81 na zalihama

Bubble Bags kese set 5kom su dizejnirane da bezbedno i efikasno ekstrahuju eterična ulja i smole koje biljke prirodno luče. Radi se o kesama za filtraciju koje su označene bojom i odgovarajućom mikronskom veličinom za preciznije filtriranje i ostvarivanje boljeg kvaliteta. U ovom setu se nalazi 5 kesa za filtraciju sledećih mikronskih veličina: 25, 73, 120, 160 i 220 mikrona.

Mreža za Sušenje biljaka 8 nivoa

2.850 RSD

125 na zalihama

Mreža za sušenje biljaka omogućava Vam jednostavno sušenje vašeg omiljenog bilja, cveća, biljnog materijala, itd... Može se okačiti da visi unutar boxa-a ili na bilo kom drugom mestu predviđenom za sušenje. Poželjno je koristiti ventilatore i filtere za vazduh prilikom provetravanja prostorije za sušenje. Mreža ima 8 spratova.