Prikazani svi od ukupno 7 rezultata

Mikoriza 100g

660 RSD

18 na zalihama

Mikoriza 100g (Rhizo-Vam Basic) spada u tip Endomikorize. Ovaj tip Mikorize je mnogo češći od Ektomikorize što potvrđuje činjenica da se nalazi u preko 90% biljniih vrsta. Mikoriza sadrži spore gljive Glomus Intraradices. Delovanje ovog proizvoda karakteriše slabo vidljiv omotač koji se formira oko korena biljke (ovaj omotač je moguće videti jedino pod mikroskopom).

Mikoriza 1kg

4.400 RSD

17 na zalihama

Mikoriza spada u tip Endomikorize. Ovaj tip Mikorize je mnogo češći od Ektomikorize što potvrđuje činjenica da se nalazi u preko 90% biljniih vrsta. Mikoriza sadrži spore gljive Glomus Intraradices. Delovanje ovog proizvoda karakteriše slabo vidljiv omotač koji se formira oko korena biljke (ovaj omotač je moguće videti jedino pod mikroskopom).

Mikoriza 250g

1.430 RSD

10 na zalihama

Mikoriza 250g (Rhizo-Vam Basic) spada u tip Endomikorize. Ovaj tip Mikorize je mnogo češći od Ektomikorize što potvrđuje činjenica da se nalazi u preko 90% biljniih vrsta. Mikoriza sadrži spore gljive Glomus Intraradices. Delovanje ovog proizvoda karakteriše slabo vidljiv omotač koji se formira oko korena biljke (ovaj omotač je moguće videti jedino pod mikroskopom).

AN WSP Sensi Bloom AB Pro 1KG

5.916 RSD

13 na zalihama

AN WSP Sensi Bloom AB Pro 1KG je čvrsto đubrivo u vidu praha koji se rastvara u vodi. Radi se o specijalno dizajniranoj dvokomponentnoj formuli koja sama reguliše pH rastvora. Uz minimalan učinak dobićete vrhunske rezulate sa vašim biljkama! Kupovinom ovog proizvoda dobijate dve kese: Sensi Bloom A 1 kg i Sensi Bloom B 1 kg.

AN WSP Sensi Bloom AB Pro 500g

3.249 RSD

24 na zalihama

AN WSP Sensi Bloom AB Pro 500g je čvrsto đubrivo u vidu praha koji se rastvara u vodi. Radi se o specijalno dizajniranoj dvokomponentnoj formuli koja sama reguliše pH rastvora. Uz minimalan učinak dobićete vrhunske rezulate sa vašim biljkama! Kupovinom ovog proizvoda dobijate dve kese: Sensi Bloom A 500g i Sensi Bloom B 500g.

AN WSP Sensi Grow AB Pro 1KG

7.050 RSD

13 na zalihama

AN WSP Sensi Grow AB Pro 1KG je čvrsto đubrivo u vidu praha koji se rastvara u vodi. Radi se o specijalno dizajniranoj dvokomponentnoj formuli koja sama reguliše pH rastvora. Uz minimalan učinak dobićete vrhunske rezulate sa vašim biljkama! Kupovinom ovog proizvoda dobijate dve kese: Sensi Grow A 1 kg i Sensi Grow B 1 kg.

AN WSP Sensi Grow AB Pro 500gr

3.840 RSD

14 na zalihama

AN Sensi Grow AB Pro 500gr je čvrsto đubrivo u vidu praha koji se rastvara u vodi. Radi se o specijalno dizajniranoj dvokomponentnoj formuli koja sama reguliše pH rastvora. Uz minimalan učinak dobićete vrhunske rezulate sa vašim biljkama! Kupovinom ovog proizvoda dobijate dve kese: Sensi Grow A 500g i Sensi Grow B 500g.