Prikaz 1–12 od 32 rezultata

Kokosov Treset 20L

729 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Kokosov treset predstavlja organski supstrat koji se sastoji od finog kokosovog treseta i vlakana kokosove ljuske. Najčešće se upotrebljava u staklenicima i plastenicima, a zbog lake kontrole uzgajanja predstavlja glavni izbor baštovanima širom sveta. Kokosov treset poseduje inzvanrednu moć upijanja,visok kapacitet zadržavanja vode, što doprinosi tome da se nutritijenti znatno duže zadržavaju u zoni korena, a to podrazumeva i ređe zalivanje

Kokosov Treset 5L

243 RSD

43 na zalihama

Kokosov treset predstavlja organski supstrat koji se sastoji od finog kokosovog treseta i vlakana kokosove ljuske. Najčešće se upotrebljava u staklenicima i plastenicima, a zbog lake kontrole uzgajanja predstavlja glavni izbor baštovanima širom sveta.

Coco Chips 5L

273 RSD

316 na zalihama

Krupnije ljuske kokosove kore pomešane sa kokosovim tresetom idealan su supstrat za uzgoj orhideja i gerbera. Kod ostalih vrsta koristi se tako što se meša sa drugim supstratima i poboljšava vodno-vazdušne uslove. Pored gajenja biljaka, coco chips se takođe koristi i kao podloga u terarijumima.

Coco Treset/Chips 5L

228 RSD

470 na zalihama

Coco Treset/Chips 5L je mešavina Coco Chips-a i kokosovog treseta. Predstavlja kombinaciju krupnijih delova ljuske kokosove kore pomešane sa kokosovim tresetom sitnije granulacije. Radi se o neutralnom organskom supstratu koji se najčešće koristi za gajenje orhideja, gerbera i mikrobilja, za naklijavanje semena ili kao podloga u terarijumima. Može se mešati sa ostalim supstratima kako bi obezbedio bolje vodno-vazdušne uslove supstrata.

BioSupstrat (Coco Coir) Blok

1.488 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Organski supstrat sastavljen od finog kokosovog treseta i kokosovih vlakana. Idealan je i veoma isplativ za uzgoj najrazličitijih vrsta biljaka. Jednostavnim dodavanjem vode rastvara se i postaje spreman za upotrebu.

Coco Blok Premium

1.788 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Organski supstrat sastavljen od finog kokosovog treseta i kokosovih vlakana obogaćen korisnim mikroorganizmima. Idealan je za uzgoj najrazličitijih vrsta biljaka. Jednostavnim dodavanjem vode rastvara se i postaje spreman za upotrebu.

Plagron Coco Premium 50L

2.193 RSD

207 na zalihama

Plagron Coco Premium predstavlja organski supstrat koji se sastoji od finog kokosovog treseta i vlakana kokosove ljuske. Najčešće se upotrebljava u staklenicima i plastenicima, a zbog lake kontrole uzgajanja predstavlja glavni izbor uzgajivačima širom sveta.

EazyPlug CT12

636 RSD

4 na zalihama

Hranljive kocke kokosovog supstrata pogodne za rasklijavanje semena i sadnju reznica. Samo ih potopite u vodu, pustite da se ocede i posadite seme ili ubodite reznicu.

EazyPlug CT77

1.770 RSD

NEDOSTUPNO

Hranljive kocke kokosovog supstrata pogodne za rasklijavanje semena i sadnju reznica. Samo ih potopite u vodu, pustite da se ocede i posadite seme ili ubodite reznicu.

Jiffy BioRazgradiva Saksija 5cm

12 RSD

2499 na zalihama

Biorazgradiva saksija idealna za proizvodnju rasada. Možete je presaditi zajedno sa biljkom direktno u zemlju jer se razgrađuje u potpunosti nakon svega nekoliko nedelja. U ovoj saksiji možete proizvoditi visoko-kvalitetni rasad i uspešno se koristi u organskoj proizvodnji povrća i začinskog bilja.

Jiffy BioRazgradivi Kontejner 4×4

75 RSD

2 na zalihama

Biorazgradivi kontejner idealan je za proizvodnju rasada. Može se presaditi zajedno sa biljkom direktno u zemlju jer se razgrađuje u potpunosti nakon svega nekoliko nedelja. Jedan kontejner ima 12 pojedinačnih saksija dimenzije 4x4cm. U ovim kontejnerima možete proizvoditi visoko-kvalitetni rasada i uspešno se koristi u organskoj proizvodnji povrća i začinskog bilja.

Jiffy BioRazgradivi Kontejner 5×5

105 RSD

515 na zalihama

Biorazgradivi kontejner idealan je za proizvodnju rasada. Može se presaditi zajedno sa biljkom direktno u zemlju jer se razgrađuje u potpunosti nakon svega nekoliko nedelja. Jedan kontejner ima 12 pojedinačnih saksija dimenzije 5x5cm. U ovim kontejnerima možete proizvoditi visoko-kvalitetni rasada i uspešno se koristi u organskoj proizvodnji povrća i začinskog bilja.