Prikaz 1–12 od 28 rezultata

AutoPot 1 Pot Modul 15L

3.675 RSD

12 na zalihama

1 Pot Modul 15L je osnova svakog AutoPot 1 pot 15L samozalivnog sistema. Potpuno je autonoman i nakon punjenja i sadnje biljke spreman je za povezivanje na rezervoar ili AutoPot sistem.

AutoPot 1 Pot Tray&Lid

1.350 RSD

7 na zalihama

1 Pot Tray&Lid Postolje služi da se u njega postavi saksija i AQUAvalve ventil, osnova funkcionalnosti svakog AutoPot sistema.

AutoPot 1 Pot XL Modul

4.485 RSD

1 na zalihama

1 Pot XL Modul je osnova svakog AutoPot 1 pot XL samozalivnog sistema. Potpuno je autonoman i nakon punjenja i sadnje biljke spreman je za povezivanje na rezervoar ili AutoPot sistem.

AutoPot 16mm ClickFit Adapter i Filter

1.575 RSD

12 na zalihama

Ovaj proizvod koristi se kod većih AutoPot samozalivnih sistema za filtriranje vode iz rezervoara. Može se montirati na sve Flexi rezervoare iz AutoPot ponude.

AutoPot 16×1 Pot Sistem 15L

65.610 RSD

NEDOSTUPNO

AutoPot 16 pot sistem je najjednostavniji samozalivni sistem koji postoji na tržištu. Sistem je dizajniran da primi [esnaest biljaka, ali zbog lakoće proširenja i modularnog dizajna ovaj sistem može se proširiti do 100 saksija.

AutoPot 2 Pot TrayLid

1.500 RSD

8 na zalihama

2 Pot Tray&Lid Postolje služi da se u njega postave saksije i AQUAvalve ventil, osnova funkcionalnosti svakog AutoPot sistema.

AutoPot 4×1 Pot Sistem 15L

14.835 RSD

NEDOSTUPNO

AutoPot 4 sistem je najjednostavniji sistem za zalivanje koji postoji na tržištu. Sistem je dizajniran za uzgoj 4 veće biljke ili više manjih. Zbog lakoće širenja i modularnog dizajna, ovaj sistem se može proširiti do 100 saksija.

AutoPot 6mm Cross Konektor

105 RSD

34 na zalihama

AutoPot Cross Konektor 6mm koristi se za spajanje Easy2Grow, 1Pot 15L i 1Pot XL modula na glavno dovodno crevo.

AutoPot 8×1 Pot Sistem 15L

37.905 RSD

NEDOSTUPNO

AutoPot 8 sistem lonca je najjednostavniji sistem za zalivanje koji postoji na tržištu. Sistem je dizajniran za primanje osam biljaka, ali zbog lakoće širenja i modularnog dizajna, ovaj sistem može proširiti do 100 saksija.

AutoPot AirDome

720 RSD

NEDOSTUPNO

AirDome predstavlja sistem za unošenje kiseonika u zonu korenovog sistema kod svih AutoPot samozalivnih sistema. Upotreba AirDome-a se savetuje jer znatno poboljšava stanje biljaka, uvećava prinose i korenovom sistemu daje preko potreban kiseonik.

AutoPot AirDome Bubble Pipe

39 RSD

94 na zalihama

AutoPot AirDome Bubble Pipe predstavlja rezervni deo sistema za unošenje kiseonika u zonu korenovog sistema kod svih AutoPot samozalivnih sistema. Četiri ovakva creva montiraju se na Cross konektor i u podnožje AirDome tela.

AutoPot AirDome Telo

225 RSD

4 na zalihama

AirDome telo predstavlja rezervni deo sistema za unošenje kiseonika u zonu korenovog sistema kod svih AutoPot samozalivnih sistema. Upotreba AirDome-a se savetuje jer znatno poboljšava stanje biljaka, uvećava prinose i korenovom sistemu daje preko potreban kiseonik.