Prikazani svi od ukupno 12 rezultata

Digitalni Refraktometar MA871 85Brix

22.200 RSD

DOSTUPNO ZA 2 - 3 NEDELJE

Digitalni Refraktometar MA871 (0-85Brix) je digitalni merni instrument širokog opsega merenja pomoću kojeg se vrši određivanje sadržaja šećera (suve materije) u različitim vrstama rastvora. Može se koristiti kako u industriji tako i u poljoprivredi. Najčešće se koristi u situacijama kada je potrebno odrediti nivo suve materije u određenim rastvorima ili sokovima, kako onih sa niskim procentom, tako i onih sa srednjim i visokim procentom suve materije.

Refraktometar ATC 0 do 32 Brix

3.999 RSD

57 na zalihama

Refraktometar ATC 0-32 Brix namenjen je za određivanje sadržaja šećera u grožđanom soku i različitim voćnim sokovoma. Najčešće se koristi u svrhu određivanja vremena berbe grožđa i voća. Garancija na refraktometar je 3 godine.

Refraktometar Vinogradarski 0-40% Brix ATC

4.200 RSD

56 na zalihama

Refraktometar 0-40% Brix namenjen je za merenje procenta šećera u voću, voćnim sokovima, i proizvođačima vina. Ovaj Refraktometar se klasifikuje kao vinogradarski, jer poseduje dve skale za merenje na kojima se može očitavati koncentracija šećera, i nivo potencijalnog alkohola. Garancija na refraktometar je 3 godine.

Refraktometar ATC 58 do 90 Brix

4.560 RSD

26 na zalihama

Refraktometar ATC 58-90 je optički merni instrument pomoću kojeg se vrši određivanje sadržaja šećera u rastvorima koje karakteriše visok sadržaj šećera poput meda, džema, slatkog, različitih vrsta sirupa, i sl. Može se koristiti kako u industriji tako i u poljoprivredi. Garancija na refraktometar je 3 godine.

Refraktometar za Antifriz RHA200 ATC

4.200 RSD

15 na zalihama

Refraktometar za Antifriz RHS-200 ATC je specijalni optički uređaj koji služi za merenje savremene rashladne tečnosti (antifriz) i koncentraciju elektrolita u akumulatorima. Pored toga, služi i za merenje etilen glikola i propilen glikola koje sadrži antifriz. Lak je za kalibrisanje i jednostavan za korišćenje. Garancija 3 godine.

Refraktometar za Salinitet RHS10 ATC

4.200 RSD

13 na zalihama

Refraktometar RHS-10 se koristi za određivanje koncentracije soli u vodi. Namenjen je kako za proveru saliniteta vode iz industrije, tako i za morsku vodu, jezersku vodu, tehničku vodu različitih namena, i td. Ovaj Refraktometar poseduje dve skale: na jednoj skali se vrši određivanje prisustva soli (NaCl), a na drugoj skali vrši se određivanje specifične težine.

Refraktometar za Salinitet RHS28 ATC

4.200 RSD

15 na zalihama

Refraktometar RHS-28 se koristi za određivanje koncentracije soli u vodi. Namenjen je kako za proveru saliniteta vode iz industrije, tako i za morsku vodu, jezersku vodu, tehničku vodu različitih namena. Garncija na refraktometar je 3 godine.

Refraktometar ATC 0 do 90 Brix

4.680 RSD

32 na zalihama

Refraktometar ATC 0-90 je optički merni instrument širokog opsega merenja pomoću kojeg se vrši određivanje sadržaja šećera (suve materije) u različitim vrstama rastvora. Može se koristiti kako za potrebe određivanja vremena berbe grožđa i voća, tako i za određivanja sadržaja šećera u finalnim proizvoda poput džemova, slatkog, različitih vrsta sirupa i sl. Garancija na refraktometar je 3 godine.

Digitalni Refraktometar MA882

26.592 RSD

NEDOSTUPNO

Digitalni Refraktometar MA882 je optički merni instrument renomirane američke kompanije Milwaukee, širokog opsega merenja pomoću kojeg se vrši određivanje sadržaja šećera (suve materije) u različitim vrstama rastvora (voće i voćni sokovi). Može se koristiti, kako u industriji, tako i u poljoprivredi.

Digitalni Refraktometar MA885

26.592 RSD

1 na zalihama

Digitalni Refraktometar MA885 je optički merni instrument renomirane američke kompanije Milwaukee, širokog opsega merenja pomoću kojeg se vrši određivanje sadržaja šećera (suve materije) u različitim vrstama rastvora. Može se koristiti, kako u industriji, tako i u poljoprivredi.

Digitalni Refraktometar MA883

26.592 RSD

1 na zalihama

Digitalni Refraktometar MA883 je merni instrument renomirane američke kompanije Milwaukee, širokog opsega merenja pomoću kojeg se vrši određivanje sadržaja šećera (suve materije) u različitim vrstama rastvora. Može se koristiti kako u industriji tako i u poljoprivredi. Najčešće se koristi u situacijama kada je potrebno odrediti nivo suve materije u određenim rastvorima ili sokovima, kako onih sa niskim procentom, tako i onih sa srednjim procentom suve materije.

Baume Refraktometar RHW25 Be

4.200 RSD

10 na zalihama

Baume Refraktometar RHW-25 Be je specijalni optički uređaj prevashodno namenjen uzgajivačima različitih sorti grožđa i proizvođačima vina. Ovaj Refraktometar se može klasifikovati kao vinogradarski, jer poseduje više mernih skala: dve skale za očitavanje koncentracija šećera (°Baume i %Brix), i jedna skala za potencijalni nivo alkohola u širi. Garncija na refraktometar je 3 godine.