Prikazani svi od ukupno 9 rezultata

Ubodni kapljač 2L

30 RSD

755 na zalihama

Ubodni kapljači se koriste za navodnjavanje voćnjaka, povrtnjaka, manjih ili većih bašta na otvorenom polju i u zatvorenom prostoru. Protok ovog kapljača je 2 litra po satu što ga čini idealnim za navodnjavanje na mestima gde nema dovoljno vode.

Kapljač Nestos 2L

24 RSD

1463 na zalihama

Nestos kapljači se koriste za navodnjavanje voćnjaka, povrtnjaka, manjih ili većih bašta na otvorenom polju i u zatvorenom prostoru. Protok ovog Nestos kapljača je 2 litra po satu što ga čini idealnim za navodnjavanje na mestima gde nema dovoljno vode.

Kapljač Nestos 4L

24 RSD

130 na zalihama

Nestos kapljači se koriste za navodnjavanje voćnjaka, povrtnjaka, manjih ili većih bašta na otvorenom polju i u zatvorenom prostoru. Protok ovog Nestos kapljača je 4 litra po satu što ga čini idealnim za navodnjavanje na mestima gde nema dovoljno vode.

Kapljač Nestos 6L

24 RSD

713 na zalihama

Nestos kapljači se koriste za navodnjavanje voćnjaka, povrtnjaka, manjih ili većih bašta na otvorenom polju i u zatvorenom prostoru. Protok ovog Nestos kapljača je 6 litra po satu što ga čini idealnim za navodnjavanje na mestima gde nema dovoljno vode.

Kapljač Podesivi 0 do 70L

12 RSD

1797 na zalihama

Nestos kapljači se koriste za navodnjavanje voćnjaka, povrtnjaka, manjih ili većih bašta na otvorenom polju i u zatvorenom prostoru. Protok ovog Nestos kapljača je od 0 do 70 litra po satu što ga čini idealnim za navodnjavanje na mestima gde nema dovoljno vode.

Kapljač Podesivi 0 do 70L Komplet

48 RSD

453 na zalihama

Podesivi kapljači se koriste za navodnjavanje voćnjaka, povrtnjaka, manjih ili većih bašta na otvorenom polju i u zatvorenom prostoru. Protok ovih kapljača je izmenljiv i može iznositi između 0 i 70 litara po satu što ga čini upotrebljivim u najrazličitijim sistemima.

Meduza Komplet 1L

240 RSD

36 na zalihama

Meduza sistem za navodnjavanje metodom kap po kap. Najčešće se koristi za navodnjavanje biljaka u žardinjerama i saksijama.

Meduza Komplet 2L

240 RSD

37 na zalihama

Meduza sistem za navodnjavanje metodom kap po kap. Najčešće se koristi za navodnjavanje biljaka u žardinjerama i saksijama.

Ubodni kapljač 4L

30 RSD

306 na zalihama

Ubodni kapljači se koriste za navodnjavanje voćnjaka, povrtnjaka, manjih ili većih bašta na otvorenom polju i u zatvorenom prostoru. Protok ovog kapljača je 4 litra po satu što ga čini idealnim za navodnjavanje na mestima gde nema dovoljno vode.