Prikaz 1–12 od 32 rezultata

Grodan Cress Plate

456 RSD

396 na zalihama

Grodan Cress Plate je kamena vuna namenjena za profesionalni uzgoj mikrobilja i povrća koje je sitnije rastom. Ovaj panel od tankog sloja kamene vune je posebno dizajniran za brzorastuće biljke kojima je potrebno malo supstrata. Korišćenjem ovog proizvoda osiguravate ujednačen i brz rast biljke.

Grodan Mini Blok 4x4cm

18 RSD

44522 na zalihama

Mini blok kamene vune spreman je za proizvodnju rasada, naklijavanje semena i ožiljavanje reznica. Pošto je neutralan supstrat, jedan je od osnovnih izbora proizvođača rasada i povrća u hidroponskim sistemima na otvorenom i u zatvorenom prostoru.

Perlit 100l GramoFlor

3.573 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Perlit je supstrat koji može da se koristi samostalno ili u kombinaciji sa ostalim supstratima. Samostalno se uspešno koristi pri hidroponskom uzgoju voća i povrća. Kada se meša sa ostalim supstratima poboljšava vodno-vazdušne osobine zemljišta, i pomaže boljem rastu i razvoju korenovog sistema.

Perlit 5L

288 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Agroperlit je supstrat koji može da se koristi samostalno ili u kombinaciji sa ostalim supstratima. Samostalno se uspešno koristi pri hidroponskom uzgoju voća i povrća. Kada se meša sa ostalim supstratima poboljšava vodno-vazdušne osobine zemljišta, i pomaže boljem rastu i razvoju korenovog sistema.

Glinene Kuglice 5L

453 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Glinene kuglice, granulacije 8-16mm, obezbeđuju i zadržavaju dovoljnu količinu vode i veliku količinu kiseonika neophodnog za pravilan rast i razvoj korenovog sistema, dobar su drenažni sloj, jedan od nezaobilaznih supstrata u hidroponskoj proizvodnji a takođe se mogu koristiti i umesto malča kao dekoracija .

Grodan Vital 100×15

693 RSD

NEDOSTUPNO

Tabla kamene vune pogodna za uzgoj jednogodišnjeg vrežastog voća i povrća. Na Grodan Vital i Grodan Master proizvodima uzgaja se najviše komercijalni hidroponski paradajz, čiji kvalitet se najlakše kontroliše baš kod uzgoja na ovakvim proizvodima. Uspešno se uzgajaju i jagode čiji ukus je identičan jagodama odgajanim konvencionalnim načinom proizvodnje.

Grodan Vital 100×20

792 RSD

313 na zalihama

Tabla kamene vune pogodna za uzgoj jednogodišnjeg vrežastog voća i povrća. Na Grodan Vital i Grodan Master proizvodima uzgaja se najviše komercijalni hidroponski paradajz, čiji kvalitet se najlakše kontroliše baš kod uzgoja na ovakvim proizvodima. Uspešno se uzgajaju i jagode čiji ukus je identičan jagodama odgajanim konvencionalnim načinom proizvodnje.

Grodan Classic MY 100×15

786 RSD

372 na zalihama

Grodan Classic MY 100x15 je tabla od kamene vune (dimenzija 100 x 20 cm) pogodna za višegodišnju upotrebu, najčešće se koristi za hidroponski uzgoj paradajza i krastavaca. Bazirana je na NG2.0 tehnologiji zahvaljujući kojoj se može koristiti tokom nekoliko uzgojnih sezona. Pruža optimalan balanst vode i vazduha. Velike i male pore omogućavaju povoljan vodno vazdušni režim, a osim toga svaki blok ima gotovo identičnu gustinu, fleksibilnost i čvrstinu, a uz to i ujednačen raspored EC-a, pH, i usvajanje vode što rezultira snažnom i kvalitetnom biljkom.

Grodan Classic SY 100×15

918 RSD

364 na zalihama

Grodan Classic SY 100x15 je tabla od kamene vune (dimenzija 100 x 15 cm) pogodna za jednogodišnju (SY) upotrebu, najčešće se koristi za hidroponski uzgoj paradajza i krastavaca. Pruža optimalan balanst vode i vazduha. Velike i male pore omogućavaju povoljan vodno vazdušni režim, a osim toga svaki blok ima gotovo identičnu gustinu, fleksibilnost i čvrstinu, a uz to i ujednačen raspored EC-a, pH, i usvajanje vode što rezultira snažnom i kvalitetnom biljkom.

Grodan Classic MY 100×20

891 RSD

21 na zalihama

Grodan Classic MY je tabla od kamene vune (dimenzija 100 x 20 cm) pogodna za višegodišnju upotrebu, najčešće se koristi za hidroponski uzgoj paradajza i krastavaca. Bazirana je na NG2.0 tehnologiji zahvaljujući kojoj se može koristiti tokom nekoliko uzgojnih sezona. Pruža optimalan balanst vode i vazduha. Velike i male pore omogućavaju povoljan vodno vazdušni režim, a osim toga svaki blok ima gotovo identičnu gustinu, fleksibilnost i čvrstinu, a uz to i ujednačen raspored EC-a, pH, i usvajanje vode što rezultira snažnom i kvalitetnom biljkom.

Grodan GT Expert 100×20

861 RSD

85 na zalihama

Tabla kamene vune pogodna za uzgoj jednogodišnjeg vrežastog voća i povrća. Na Grodan GT Expert 100x20 tabli kamene vune uzgaja se najviše komercijalni hidroponski paradajz, čiji kvalitet se najlakše kontroliše baš kod uzgoja na ovakvim proizvodima. Uspešno se uzgajaju i jagode čiji ukus je identičan jagodama odgajanim konvencionalnim načinom proizvodnje.

Grodan Delta 10×10

72 RSD

1904 na zalihama

Delta blok kamene vune spreman je za proizvodnju rasada, naklijavanje semena i ožiljavanje reznica. Otvor na ovom Grodan proizvodu specifično je dizajniran da primi Grodan Plug u kom je prethodno naklijano seme, posađena sadnica ili ožiljena reznica. Pošto je neutralan supstrat, jedan je od osnovnih izbora proizvođača rasada i povrća u hidroponskim sistemima na otvorenom i u zatvorenom prostoru.