Prikaz 1–12 od 87 rezultata

Perlit 100l GramoFlor

3.312 RSD

19 na zalihama

Perlit je supstrat koji može da se koristi samostalno ili u kombinaciji sa ostalim supstratima. Samostalno se uspešno koristi pri hidroponskom uzgoju voća i povrća. Kada se meša sa ostalim supstratima poboljšava vodno-vazdušne osobine zemljišta, i pomaže boljem rastu i razvoju korenovog sistema.

Perlit 5L

288 RSD

23 na zalihama

Agroperlit je supstrat koji može da se koristi samostalno ili u kombinaciji sa ostalim supstratima. Samostalno se uspešno koristi pri hidroponskom uzgoju voća i povrća. Kada se meša sa ostalim supstratima poboljšava vodno-vazdušne osobine zemljišta, i pomaže boljem rastu i razvoju korenovog sistema.

Kokosov Treset 20L

729 RSD

31 na zalihama

Kokosov treset predstavlja organski supstrat koji se sastoji od finog kokosovog treseta i vlakana kokosove ljuske. Najčešće se upotrebljava u staklenicima i plastenicima, a zbog lake kontrole uzgajanja predstavlja glavni izbor baštovanima širom sveta. Kokosov treset poseduje inzvanrednu moć upijanja,visok kapacitet zadržavanja vode, što doprinosi tome da se nutritijenti znatno duže zadržavaju u zoni korena, a to podrazumeva i ređe zalivanje

Kokosov Treset 5L

243 RSD

233 na zalihama

Kokosov treset predstavlja organski supstrat koji se sastoji od finog kokosovog treseta i vlakana kokosove ljuske. Najčešće se upotrebljava u staklenicima i plastenicima, a zbog lake kontrole uzgajanja predstavlja glavni izbor baštovanima širom sveta.

Kokosov Treset Premium 5L

285 RSD

8 na zalihama

Kokosov Treset Premium 5L je organski supstrat sastavljen od finog kokosovog treseta i kokosovih vlakana. Dobijen je ekstrakcijom iz kokosove ljuske, a dodatno je obogaćen korisnim mikroorganizmima. Najčešće se upotrebljava u staklenicima i plastenicima, a zbog lake kontrole uzgajanja predstavlja glavni izbor baštovanima širom sveta.

GT Supstrat za orhideje 3L

979 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Orchid Focus Repotting Mix 3L predstavlja idealan supstrat za presađivanje orhideja čuvene kompanije Growth Tehnology. Radi se o supstratu koji se sastoji od najfinije kore drveta. U svom sastavu ne sadrži treset. Ovakva kombinacija osigurava idealan odnos kiseonika i vlage u supstratu, a ovaj odnos je od izuzetne važnosti za orhideje. Ovaj supstrat može direktno da se koristi iz pakovanja, bez prethodne pripreme.

Coco Chips 5L

273 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Krupnije ljuske kokosove kore pomešane sa kokosovim tresetom idealan su supstrat za uzgoj orhideja i gerbera. Kod ostalih vrsta koristi se tako što se meša sa drugim supstratima i poboljšava vodno-vazdušne uslove. Pored gajenja biljaka, coco chips se takođe koristi i kao podloga u terarijumima.

Coco Treset/Chips 5L

228 RSD

382 na zalihama

Coco Treset/Chips 5L je mešavina Coco Chips-a i kokosovog treseta. Predstavlja kombinaciju krupnijih delova ljuske kokosove kore pomešane sa kokosovim tresetom sitnije granulacije. Radi se o neutralnom organskom supstratu koji se najčešće koristi za gajenje orhideja, gerbera i mikrobilja, za naklijavanje semena ili kao podloga u terarijumima. Može se mešati sa ostalim supstratima kako bi obezbedio bolje vodno-vazdušne uslove supstrata.

BioSupstrat (Coco Coir) Cigla

228 RSD

DOSTUPNO ODMAH

BioSupstrat Coco Coir cigla predstavlja organski supstrat - mešavinu finog kokosovog treseta i kokosovih vlakana. Idealan je za uzgoj najrazličitijih vrsta biljaka. Dodavanjem vode rastvara se i postaje spreman za upotrebu.

BioSupstrat (Coco Coir) Blok

1.488 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Organski supstrat sastavljen od finog kokosovog treseta i kokosovih vlakana. Idealan je i veoma isplativ za uzgoj najrazličitijih vrsta biljaka. Jednostavnim dodavanjem vode rastvara se i postaje spreman za upotrebu.

Coco Blok Premium

1.788 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Organski supstrat sastavljen od finog kokosovog treseta i kokosovih vlakana obogaćen korisnim mikroorganizmima. Idealan je za uzgoj najrazličitijih vrsta biljaka. Jednostavnim dodavanjem vode rastvara se i postaje spreman za upotrebu.

Plagron Coco Premium 50L

2.094 RSD

327 na zalihama

Plagron Coco Premium predstavlja organski supstrat koji se sastoji od finog kokosovog treseta i vlakana kokosove ljuske. Najčešće se upotrebljava u staklenicima i plastenicima, a zbog lake kontrole uzgajanja predstavlja glavni izbor uzgajivačima širom sveta.