Rezervoar Flexi Neptune 500L

16.200 RSD

1 na zalihama

Robusni i svestrani 500L fleksibilni rezervoar za vodu i rastvore hranljivih materija koji se mogu direktno povezati na vaš sistem za navodnjavanje. U ojačanom PVD-u, lako se postavlja i odlaže nakon upotrebe. Idealan za hidroponske ili aeroponske sisteme. Takođe omogućava da se rastvor hranljivih materija zadrži van kutije za uzgoj ili prostorije za uzgoj kako bi se olakšalo dopunjavanje, doze i kontrola.

Rezervoar Flexi Neptune 250L

11.400 RSD

3 na zalihama

Robusni i svestrani 250L fleksibilni rezervoar za vodu i rastvore hranljivih materija koji se mogu direktno povezati na vaš sistem za navodnjavanje. U ojačanom PVD-u, lako se postavlja i odlaže nakon upotrebe. Idealan za hidroponske ili aeroponske sisteme. Takođe omogućava da se rastvor hranljivih materija zadrži van kutije za uzgoj ili prostorije za uzgoj kako bi se olakšalo dopunjavanje, doze i kontrola.

Saksija Biorazgradiva 8cm

444 RSD

23 na zalihama

Biorazgradiva saksija idealna za proizvodnju rasada. Možete je presaditi zajedno sa biljkom direktno u zemlju jer se razgrađuje u potpunosti. U ovoj saksiji možete proizvoditi visoko-kvalitetni rasad i uspešno se koristi u organskoj proizvodnji povrća i začinskog bilja.

LED 780W Full Spectrum + UV

109.155 RSD

4 na zalihama

Ovo moćno svetlo za rast nudi optimizovan spektar koji omogućava efikasno upravljanje usevom. Sa mogućnošću odabira izlazne boje, UV intenziteta i optimalnih nivoa PPFD-a, imate kontrolu da postignete velike prinose i visoku potenciju u vašim biljkama. Bez obzira da li rastete u urbanim zatvorenim prostorijama za uzgoj ili u šatorima, Spec-Perfect UV+ je napravljen tako da izdrži gruba hortikulturna okruženja.

LED Smart Controller

14.340 RSD

4 na zalihama

Predstavljamo svestrani Smart LED kontroler, praktičnu digitalnu kontrolnu jedinicu osvetljenja dizajniranu za upravljanje do 30 HPS ili LED rasvetnih tela bez napora. Kontroler pruža pouzdane opcije regulacije svetla i omogućava vam da birate između PVM (Pulse Vidth Modulation) ili 0-10v protokola, što znači da se Smart LED kontroler neprimetno integriše sa različitim podešavanjima osvetljenja drugih proizvođača, kao i sa digitalnim balastom od 600W.

Led Bar Double 25W 120cm Switchable

7.918 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Led Bar Double 25W 120cm Switchable stoje kao moćno i efikasno LED višenamensko svetlo projektovano za sve faze evolucije biljaka. Sa kapacitetom od 25 V, ovaj izvor osvetljenja nudi upravo pravu svetlost za negovanje robusnih i cvetajućih sadnica, mladih biljaka i dodatnog spektra cvetanja u fazi cvetanja.

Pioneer 600W LED Panel

46.980 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Pioneer 600W LED Panel je odličnog kvaliteta po pristupačnoj ceni. Nudi svetlost punog spektra od 1870 µMol/S, sa više crvene svetlosti, za poboljšano cvetanje. M Pioneer 600V LED je inovativan 6 bar, plug & plai sklopivi uređaj sa dugim vekom trajanja i diodama visoke efikasnosti.

Lumatek UV LED Daisy Chain Cable

1.374 RSD

3 na zalihama

Ovaj 1,5 m dugačak kontrolni kabl je dizajniran da poveže vaše LUMATEK kontrolisane LED lampe omogućavajući stabilnu i preciznu vezu bez ikakvih smetnji. Jednostavno povežite M12 samozaključujući muški utikač na izlaz LED strukture za signalni izlaz i M12 samozaključujući ženski utikač u Signal In LED strukturni ulaz sledećeg uređaja.

Lumatek UV LED Power Cable

2.535 RSD

3 na zalihama

Kabl za napajanje lampe Lumatek LED Zeus UV 30 Vatt. Kabl je opremljen evropskim utikačem.

Lumatek 30W UV Supplemental Light LED Bar

31.728 RSD

6 na zalihama

Lumatek 30W UV Supplemental Light LED Bar nudi dodatak svetlosnom spektru za uzgajivače koji žele da poboljšaju kvalitet svog useva uključivanjem UV izlaza tokom faze cvetanja. Dizajniran da stane direktno na popularne Lumatek Zeus LED svetiljke, ova jedinica ima integrisanu jedinicu za napajanje i takođe može da se poveže u niz.

APTUS Regulator 1L

32.400 RSD

12 na zalihama

Aptus Regulator za kontrolu prehrane i pojačanje antistresnog učinaka pridonosi prihvatanju hranljivih materija, jača strukturu biljaka i povećava otpornost biljaka kako bi se bolje nosili sa različitim stresovima okoline (abiotički i biotički). Regulator je temelj programa prehrane za sve biljke. Povećava apsorpciju, jer omogućava prenos i bioraspoloživost svih potrebnih hranljivih materija. Korištenje regulatora povećava ukupnu snagu i zdravlje biljaka. Patentirana formula radi s mehanizmima biljke za optimalnu prehranu u pravoj dozi u pravo vreme.

Metrop Root+ 5L

24.900 RSD

2 na zalihama

Metrop Root+ je organski stimulator korena i rasta. Metrop Root+ sadrži visokokvalitetne aminokiseline i vitamine koji obezbeđuju optimalno funkcionisanje korena, stabljike, listova, vrhova i svih ostalih procesa rasta i cvetanja u biljci!

Metrop MR2 5L

24.900 RSD

2 na zalihama

Metrop MR2 đubrivo za cveće je visokokvalitetni biljni ekstrakt koji sadrži sve makro i mikro hranljive sastojke potrebne za puno cvetanje u bilo kom medijumu.

Metrop Enzymes 5L

24.900 RSD

4 na zalihama

Enzimes bi Metrop je enzimska formula koja se koristi za čišćenje vašeg medijuma za uzgoj i razlaganje organskog materijala tako da vaše korenje može da apsorbuje preostale hranljive materije.

Metrop MR1 5L

24.900 RSD

2 na zalihama

Metrop MR1 đubrivo za rast je visokokvalitetni biljni ekstrakt koji sadrži sve makro i mikro hranljive sastojke potrebne za rast i rano cvetanje u bilo kom medijumu.