Ekstrahumus 3L

75 RSD

59 na zalihama

Ekstrahumus 3l je namenjen za cveće, povrtarstvo i voćarstvo, a sastoji se iz šumskog treseta (korohumus) i visokokvalitetnog organskog đubriva. Supstrat ima povoljne osobine kao pobolšivač zemljišta. Sadrži dosta organske materije, razne hranljive elemente, kao i mnoge korisne mikroelemente.

Vents KSDD 7000 Q

133.494 RSD

6 na zalihama

Najveći protok i najmanja buka, to su karakteristike KSDD serije ventilatora. Tihi i moćni, spakovani su u drveno kućište i dodatno zvučno i termalno izolovani poliuretanskom penom. Model 7000 Q  postiže protok vazduha od 7000 m3/h, a poseduje tri otvora promera 250 mm za ulazni vazduh i otvor promera 405mm za izlazni vazduh.

Plagron Power Buds 5L

27.273 RSD

6 na zalihama

Power Buds je biostimulant koji povećava formiranje pupoljaka i podstiče brže cvetanje. To je zato što Power Buds sadrži komponente koje brzo aktiviraju proces cvetanja. Ovo ubrzano aktiviranje izaziva stres u biljci. Kao odgovor, biljka se fokusira na reprodukciju, što rezultira proizvodnjom većeg broja pupoljaka.

Plagron Power Buds 1L

6.492 RSD

7 na zalihama

Power Buds je biostimulant koji povećava formiranje pupoljaka i podstiče brže cvetanje. To je zato što Power Buds sadrži komponente koje brzo aktiviraju proces cvetanja. Ovo ubrzano aktiviranje izaziva stres u biljci. Kao odgovor, biljka se fokusira na reprodukciju, što rezultira proizvodnjom većeg broja pupoljaka.

Lumatek LED 600W Zeus PRO 3.1

131.976 RSD

6 na zalihama

Lumatek LED 600W Zeus PRO 3.1 LED sa višim specifikacijama je linearno višelamelno aluminijumsko osvetljenje koje proizvodi visoke nivoe PPF od 1990 µmol/s postižući fotonsku efikasnost od 3.1 µmol/J. Kako se tehnologija dioda stalno inovira, LUMATEK je sada poboljšao ukupni izlaz fotosintetskog fotonskog fluksa na više vrednosti, čime je povećan ukupni broj korisnih fotona za oblast uzgoja za 10%. To znači da će ovo osvetljenje sada pokrivati 1.5 x 1.5 m za faze vegetacije i cvetanja. Niz LUMATEK ZEUS 600W PRO 3.1 stvara ujednačen raspon fotona punog spektra na kratkoj udaljenosti od useva, omogućavajući rešenje za osvetljenje iz jednog izvora za višeslojne sisteme uzgoja, pojedinačne klupe u prostorijama sa niskim plafonima i šatorima za uzgoj.

LED Bar T8 24W 120cm Full Spectrum

1.998 RSD

DOSTUPNO ODMAH

LED Bar T8 24W 120cm Full Spectrum predstavlja profesionalnu LED rasvetu za biljke. Radi se o Led rasveti izuzetno male potrošnje struje, a velike efikasnosti pri uzgoju biljaka. U poređenju sa T5 fluorescentnim sijalicama efikasniji je do 60%, a radni vek traje skoro duplo duže.

LED Bar T5 16W 120cm Full Spectrum

1.476 RSD

DOSTUPNO ODMAH

LED Bar T5 16W 120cm Full Spectrum predstavlja profesionalnu LED rasvetu za biljke u fazi vegetacije. Idealan je za upotrebu pri uzgoju mikrobilja, biljaka u početnoj fazi rasta (vegetacija), kao i prilikom kloniranja (ožiljavanja). U pakovanju dolazi 1 LED bar dužine 120cm.

LED Bar T5 8W 60cm Full Spectrum

906 RSD

DOSTUPNO ODMAH

LED Bar T5 8W 60cm Full Spectrum predstavlja profesionalnu LED rasvetu za gajenje biljaka. Radi se o Led rasveti izuzetno male potrošnje struje, a velike efikasnosti pri uzgoju biljaka. U poređenju sa T5 fluorescentnim sijalicama efikasniji je do 60%, a radni vek traje skoro duplo duže.

Led Grow Panel 30×40 100W UV IR

6.309 RSD

DOSTUPNO ODMAH

100 W Quantum Board za unutrašnje gajenje biljaka koristi nove Samsung LED čipove koji su se pokazali kao efikasniji od drugih čipova, sa istim PPF-om visokog kvaliteta. Panel ima 284 LED diode + UV + IR za najbolje rezultate u cvetanju. Pogodan za sve faze rasta biljke. Poseduje prekidač za fazu rasta/vegetacije ili cvetanja. Pokriva površinu od max 60x80cm.

Led Grow Panel 50W 30×30 UV IR

4.230 RSD

DOSTUPNO ODMAH

50W Quantum Board za unutrašnje gajenje biljaka koristi nove Samsung LED čipove koji su se pokazali kao efikasniji od drugih čipova, sa istim PPF-om visokog kvaliteta. Panel ima 224 LED diode + UV + IR za najbolje rezultate u cvetanju. Pogodan za sve faze rasta biljke. Poseduje prekidač za fazu rasta/vegetacije ili cvetanja. Pokriva površinu od max 60x60cm.

Humus Glistenjak 100% 3L

105 RSD

55 na zalihama

Humus Glistenjak 100% 3L je organo-mineralno đubrivo, koristi se pri sadnji i za prihranu cveća, ukrasnih biljaka, voća i povrća, kao i za razne ratarske kulture. Humus ima povoljne osobine i kao poboljšivač zemljišta i kao izvor hranljivih elemenata za ishranu gajenih biljaka. Ovaj supstrat ima visoku sposobnost za držanje vode • Ubrzan rast i sazrevanje • Poboljsava boje i velicinu cvetova i plodova • Povecava prinos i popravlja fizicke osobine zemljista • Humus se pravi od stajskog djubriva uz pomoc Kaliformiskih glista. Gliste preradjuju djubrivo i prave humus koji je potpuno prirodan i pogodan za svaku biljku.