Prikaz 1–12 od 23 rezultata

Easy Roller Nosači Reflektora

798 RSD

513 na zalihama

Easy roller nosači reflektora omogućuju lako kačenje reflektora u grow box ili na plafon prostorije. U pakovanju dobijate dva easy roller nosača sa svim zavrtnjima i kukicama.

Adjust A Wing Hammer Reflektor L

5.250 RSD

69 na zalihama

Hammer Wing Reflektor Large povećava učinak svake sijalice i do 70%. Povećana refleksija svetlosti omogućava veću pokrivenost površine, što značajno pospešuje ukupan prinos.

Adjust A Wing Mirror Reflektor L

4.908 RSD

53 na zalihama

Mirror Wing Reflektor Large povećava učinak svake sijalice i do 70%.Povećana refleksija svetlosti omogućava veću pokrivenost površine, što značajno pospešuje ukupan prinos.

Adjust A Shade 1000W

6.972 RSD

6 na zalihama

Reflektor Adjust-A-Shade 1000W predstavlja unapređenu verziju standardnih reflektora. Izrađen je od istih materijala kao i svi reflektori iz ove grupe (specijalna vrsta aluminijuma sa nivoom refleksije od preko 97%), ali se razlikuje po obliku, veličini, uglovima refleksije, i načinu montiranja (Adjust-A-Shade je po karakteristikama vrlo sličan Adjust-A-Wing reflektorima). Može se i za sijalica manje snage, ali je preporučljivo koristiti sijalice od 1000W.

Adjust A Shade 600W

6.539 RSD

1 na zalihama

Reflektor Adjust-A-Shade 600W predstavlja unapređenu verziju standardnih reflektora. Izrađen je od istih materijala kao i svi reflektori iz ove grupe (specijalna vrsta aluminijuma sa nivoom refleksije od preko 97%), ali se razlikuje po obliku, veličini, uglovima refleksije, i načinu montiranja (Adjust-A-Shade je po karakteristikama vrlo sličan Adjust-A-Wing reflektorima). Može se i za sijalica manje snage, ali je preporučljivo koristiti sijalice od 600W.

Azerwing Medium “Vega Green” Reflektor 95%

7.422 RSD

11 na zalihama

Azerwing Medium "Vega Green" Reflektor 95% je reflektor kompanije Prima Klima. Efikasnost refleksije ovog reflektora iznosi oko 95%. Na reflektoru se nalazi grlo E40 koje odgovara MH & HPS sijalicama čija svetlost biva ujednačeno reflektovana bez žarišnih tačaka. Idealan je za sijalice od 600W i 1000W, ali se može koristiti i sa sijalicama manje snage.

Azerwing Reflektor Medium 86%

5.418 RSD

45 na zalihama

Azerwing Reflektor Medium 86% je reflektor kompanije Prima Klima. Efikasnost refleksije ovog reflektora iznosi oko 86%. Na reflektoru se nalazi grlo E40 koje odgovara MH & HPS sijalicama čija svetlost biva ujednačeno reflektovana bez žarišnih tačaka. Idealan je za sijalice od 600W i 1000W, ali se može koristiti i sa sijalicama od 250W i 400W.

Adjust A Wing Hammer Reflektor S

4.764 RSD

82 na zalihama

Hammer Wing Reflektor Small povećava učinak svake sijalice i do 70%. Povećana refleksija svetlosti omogućava veću pokrivenost površine, što značajno pospešuje ukupan prinos.

Adjust A Wing Mirror Reflektor S

4.296 RSD

46 na zalihama

Mirror Wing Reflektor Small povećava učinak svake sijalice i do 70%. Povećana refleksija svetlosti omogućava veću pokrivenost površine, što značajno pospešuje ukupan prinos.

Adjust a Wings

7.998 RSD

1 na zalihama

Adjust-A-Wings reflektor sa Super Spreader-om za najveću refleksiju i iskorišćenost svetla.

CFL Reflektor

3.234 RSD

62 na zalihama

CFL reflektor je aluminijumski šestougaoni reflektor za CFL sijalice. Pogodan je za sve CFL sijalice iz naše ponude koje se montiraju na E40 grlo. Reflektor se uključuje direktno u struju i dodatno je ojačan kako bih izdržao teške CFL sijalice.

CFL Reflektor Economy

1.824 RSD

49 na zalihama

CFL Reflektor Economy je hammer aluminijumski šestougaoni reflektor za CFL sijalice. Pogodan je za sve CFL sijalice iz naše ponude koje se montiraju na E40 grlo. Reflektor se uključuje direktno u struju i dodatno je ojačan kako bih izdržao teške CFL sijalice.