Prikazani svi od ukupno 8 rezultata

Balast 250W MH/HPS

4.596 RSD

35 na zalihama

Standardni Magnetni Balasti za HPS i MH sijalice od 250W. Sigurni, bezbedni, tihi, i kvalitetni, odličan su izbor za sve Vaše visokonaponske sijalice. Balasti se prodaju bez kablova, tj. ne povezani.

Balast 400W MH/HPS

5.994 RSD

73 na zalihama

Standardni Magnetni Balasti za HPS i MH sijalice od 400W. Sigurni, bezbedni, tihi, i kvalitetni, odličan su izbor za sve Vaše visokonaponske sijalice. Balasti se prodaju bez kablova, tj. nepovezani.

Economy Balast 600W MH/HPS

6.984 RSD

547 na zalihama

Ekonomi Magnetni Balasti za HPS i MH sijalice od 600W. Sigurni, bezbedni, tihi, i kvalitetni, odličan su izbor za sve Vaše visokonaponske sijalice. Balasti se prodaju bez kablova, tj. nepovezani.

Balast 600W MH/HPS Box

6.960 RSD

6 na zalihama

Magnetni Box balast proizvođača UrbanGarden u crnom plastičnom kućištu. Komplet povezano, sa kablovima, spremno za plug&play povezianje sa reflektorima. Standardni Box Magnetni Balasti za HPS i MH sijalice od 600W. Siguran, bezbedan, tih, i kvalitetan, odličan su izbor za sve Vaše visokonaponske sijalice.

SunMaster Balast 250W Power Pack

5.760 RSD

3 na zalihama

SunMaster Magnetni Balasti za HPS i MH sijalice. Sigurni, bezbedni, tihi, i kvalitetni, odličan su izbor za sve Vaše visokonaponske sijalice. Balasti se prodaju povezani, sa kablovima.

SunMaster Balast 400W Power Pack

6.360 RSD

NEDOSTUPNO

SunMaster Magnetni Balasti za HPS i MH sijalice. Sigurni, bezbedni, tihi, i kvalitetni, odličan su izbor za sve Vaše visokonaponske sijalice. Balasti se prodaju povezani, sa kablovima, Plug & Play!

SunMaster Balast 600W Power Pack

8.952 RSD

NEDOSTUPNO

SunMaster Magnetni Balasti za HPS i MH sijalice. Sigurni, bezbedni, tihi, i kvalitetni, odličan su izbor za sve Vaše visokonaponske sijalice. Balasti se prodaju povezani, sa kablovima, Plug & Play!

Magnetni Balast 600W Economy URBAN

6.480 RSD

5 na zalihama

Magnetni Balast 600W Economy URBAN se koristi sa MH, HPS i DualSpectrum sijalicama od 600W. Sigurni, bezbedni, tihi, i kvalitetni, odličan su izbor za Vaše visokonaponske sijalice. Balasti se prodaju bez kablova, tj. nepovezani.