Prikaz 1–12 od 26 rezultata

Digitalni Anemometar WT82

2.760 RSD

4 na zalihama

Anemometar je uređaj koji se koristi za merenje brzine strujanja vazduha (brzine vetra). Model WT82 je ručni terenski uređaj koji poseduje mogućnost merenja dva parametra: merenje brzine strujanja vazduha (izraženo u: m/s; km/h; ft/min; knots; mph) i merenje temperature vazduha u opsegu - 10 C ... +45 °C.

Merač Anemometer WT82B wintact

3.504 RSD

4 na zalihama

Digitalni Anemometar WT82B je ručni terenski uređaj koji poseduje mogućnost merenja dva parametra: merenje brzine strujanja vazduha (izraženo u: m/s; km/h; ft/min; knots; mph) i merenje temperature vazduha u opsegu - 10 C ... +45 °C. Model WT82B poseduje Bluetooth opciju i povezivanje sa aplikacijom.

MW600 PRO Merač Rastvorenog Kiseonika

34.497 RSD

2 na zalihama

MW600 PRO Merač Rastvorenog Kiseonika je ručni i ergonomski veoma kvalitetan merač kompanije Milwaukee sa brzim mikro procesorom. Idealan je za sve one kojima su potrebni brzi i pouzdani rezultati merenja. MW 600 PRO se veoma jednostavno kalibriše na dve tačke (na 100%, i na 0), a poseduje i Automatsku Temperaturnu Kompenzaciju koja garantuje visoku preciznost merača u širokom temperaturmom dijapazonu.

MW500 ORP PRO Merač Milwaukee

15.534 RSD

3 na zalihama

Merač MW500 ORP PRO je merni instrument kompanije Milwaukee namenjen za određivanje oksido-redukcionog potencijala (ORP). Poseduje veoma brz mikro-procesor, jednostavan je za upotrebu i lako se održava. ORP vrednosti vode ili različitih vrsta rastvora se najčešće ispituju u prehrambenoj industriji i kod različitih tretmana vode. Princip rada ORP merača se zapravo zasniva na merenju sadržaja rastvorenog kiseonika. Više kontaminanata u vodi rezultuje manjom količinom rastvorenog kiseonika, i obratno. Opseg merenja ovog merača je od - 1000 mV do + 1000 mV.

Merač Ukupnog i Slobodnog Hlora Mi404

36.420 RSD

NEDOSTUPNO

Merač Ukupnog i Slobodnog Hlora Mi404 je proizvod iz široke palete proizvoda kompanije Milwaukee. Uređaji za merenje količine slobodnog i ukupnog hlora koriste se u različite svrhe, pa tako njihovu primenu nalazimo u bazenskim tretmanima vode, tretmanima vode za čišćenje domaćinstva, aditiva za mašinsko pranje sudova i ostalih proizvoda koji sadrže hlor. Ovaj merač je jedan od 3 uređaja iz Milwaukijeve ponude koji meri slobodni i ukupni hlor. Opseg slobodnog hlora kod ovog merača je između 0.00 i 5.00 mg/L dok je opseg ukupnog hlora isto toliko, odnosno između 0.00 i 5.00 mg/L.

Kalibrator za voće 12mm – 30mm

84 RSD

255 na zalihama

Ručni kalibrator za voće 12mm - 30mm predstavlja nezaobilazni analogni merni instrument u procesu ubiranja, sortiranja i skladištenja voća. Cena proizvedenog voćnog ploda na tržištu direktno zavisi od klase zrelog ploda pa je kalibrator za voće u celokupnom procesu od polja do krajnjeg kupca neizostavan merač.

Kalibrator za voće 30 do 90mm

240 RSD

855 na zalihama

Ručni kalibrator za voće predstavlja nezaobilazni analogni merni instrument u procesu ubiranja, sortiranja i skladištenja voća. Cena proizvedenog voćnog ploda na tržištu direktno zavisi od klase zrelog ploda pa je kalibrator za voće u celokupnom procesu od polja do krajnjeg kupca neizostavan merač.

Kalibrator za voće 60 do 100mm

240 RSD

1472 na zalihama

Ručni kalibrator za voće predstavlja nezaobilazni analogni merni instrument u procesu ubiranja, sortiranja i skladištenja voća. Cena proizvedenog voćnog ploda na tržištu direktno zavisi od klase zrelog ploda pa je kalibrator za voće u celokupnom procesu od polja do krajnjeg kupca neizostavan merač.

Menzura 100ml

150 RSD

958 na zalihama

Plastična menzura zapremine 100ml, jako zgodna za doziranje đubriva, ph korektora i sličnog.

Menzura Plastična PP 100ml

324 RSD

17 na zalihama

Plastična menzura zapremine 100ml se najčešće koristi prilkom određivanja sadržaja alkohola u rakiji, grožđanom soku (širi), drugim alkoholnim pićima, ali se može koristiti za precizno određivanje zapremine raznih drugih vrsta tečnosti.

Milwaukee MI504 Reagens Kit HLOR

5.358 RSD

7 na zalihama

Miwaukee MI504 predstavlja komplet reagenasa namenjenih za ispitivanje sadržaja hlora u vodi. Ovi reagensi pedstavljaju potrošne materije za merenje sadržaja hlora u vodi pomoću uređaja Milwaukee MI 404. Mogu se takođe koristiti i sa drugim uređajima iste namene, jer se radi o standardnim rastvorima.