Prikaz 1–12 od 13 rezultata

Korito 57x42cm

678 RSD

4 na zalihama

Plastično korito za proizvodnju rasada i rasklijavanje biljaka. Izrađeno je od plastike sa odrređenim procentom elastičnosti tako da je veoma otporno i dugotrajno.

Clone Box Dno

216 RSD

1306 na zalihama

Clone Box Dno je jedan od dva osnovna dela Clone Box kompleta. Predstavlja propagator za rasklijavanje semena i ožiljavanje reznica u suspstratu po Vašem izboru. Dno je idealno za Grodan Plug tablu.

Clone Box Dno Ekstra

297 RSD

3 na zalihama

Clone Box Dno je jedan od dva osnovna dela Clone Box kompleta. Predstavlja propagator za rasklijavanje semena i ožiljavanje reznica u suspstratu po Vašem izboru. Dno je idealno za Grodan Plug tablu. Ekstra dno je deblje a samim tim i čvršće od običnog clone box dna.

Dno Flex

177 RSD

1496 na zalihama

Dno Flex je tacna koja se najčešće koristi za uzgoj mikrobilja ili pšenične trave, ali može da posluži i kao tacna za naklijavanje semena, pravljenje kvalitetnih sadnica i ožiljenica u supstratu koji sami birate. Supstrat može da se postavi  direktno, a mogu da se koristite saksije, plastični kontejneri, kamena vuna i sl.

Dno Flex Mali Otvor

210 RSD

1197 na zalihama

Dno Flex Mali Otvor je tacna sa rupicama koja se koristi zajedno sa Dno Flex za bolju drenažu i adekvatnije navodnjavanje prilikom uzgoja mikrobilja ili pšenične trave ili prilikom naklijavanja semena, pravljenja kvalitetnih sadnica i ožiljenica u supstratu koji sami birate. Supstrat može da se postavi  direktno, a mogu da se koristite saksije, plastični kontejneri, kamena vuna i sl.

Dno Flex Veliki Otvor

210 RSD

438 na zalihama

Dno Flex Veliki Otvor je tacna sa rupicama koja se koristi zajedno sa Dno Flex za bolju drenažu i adekvatnije navodnjavanje prilikom uzgoja mikrobilja ili pšenične trave ili prilikom naklijavanja semena, pravljenja kvalitetnih sadnica i ožiljenica u supstratu koji sami birate. Supstrat može da se postavi  direktno, a mogu da se koristite saksije, plastični kontejneri, kamena vuna i sl.

Mesh Tray Rupičasto Korito

264 RSD

NEDOSTUPNO

Mesh Tray ili jednostavnije rupičasto korito, je višenamensko korito sa otvorima. Najčešće se koristi za proklijavanje semena, prilikom uzgoja mikrobilja, za jednostavno zalivanje sadnica u saksijama i slično. Sjajno korito za primenu kamene vune ili treseta kao supstrata ili za hidroponski uzgoj. Dimenzije ovog korita se poklapaju sa dimenzijama standradnog Clone Box Dno korita.

Clone Box 70 (set) 58x38x24cm

1.890 RSD

233 na zalihama

Clone Box 70 (set) 58x38x24cm sadrži: Clone Box Poklopac i Clone Box Dno od tvrde plastike, kao i prostirku za zadržavanje vlage. Služi kao propagator za rasklijavanje semena i ožiljavanje reznica u suspstratu po Vašem izboru. Dimenzija 58 x 38 cm, sa visinom od 24cm.

Korito Pro Tray 58x38x9 cm

591 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Korito Pro Tray 58x38x9 cm izrađeno je od kvalitetne polipropilen (PP) plastike koja nije štetna po životnu sredinu i okruženje. Idealno je za naklijavanje rasada, proizvodnju trave žitarica (npr. ječan, pšenica, spelta, itd.), uzgoj mikrobilja, kao i u druge svrhe gde je potrebno korito ovih dimenzija.

Clone Box Komplet

216 RSD597 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Clone Box komplet sadrži: Clone Box Poklopac i Clone Box Dno. Služi kao propagator za rasklijavanje semena i ožiljavanje reznica u suspstratu po Vašem izboru. Dimenzija 27x54 cm sa visinom od 20cm.

Clone Box Poklopac

597 RSD

977 na zalihama

Clone Box Poklopac je jedan od dva osnovna dela Clone Box kompleta. Predstavlja propagator za rasklijavanje semena i ožiljavanje reznica u suspstratu po Vašem izboru.

Clone Box Poklopac 10cm

435 RSD

395 na zalihama

Clone Box Poklopac je jedan od dva osnovna dela Clone Box kompleta. Predstavlja propagator za rasklijavanje semena u suspstratu po Vašem izboru.