Prikaz 1–12 od 234 rezultata

Ona Block Apple Crumble 170g

2.157 RSD

14 na zalihama

Jedinstven proizvod za neutralizaciju svih mirisa. Mirise neutrališe brzo i trajno zahvaljujući kompleksnoj hemijskoj formuli koja privlači i apsorbuje sve neželjene mirise. Ona Block Apple Crumble sa mirisom jabuke, pakovanje od 170gr za manje prostorije.

Ona Spray Apple Crumble 250 ml

1.458 RSD

10 na zalihama

ONA Sprej zapremine 250ml je jedinstven proizvod za neutralizaciju svih mirisa. Mirise neutrališe brzo i trajno zahvaljujući kompleksnoj hemijskoj formuli koja privlači i apsorbuje sve neželjene mirise. Sprej ima prijatan miris jabuke.

Ona Spray Card Apple Crumble 12 ml

390 RSD

15 na zalihama

ONA Sprej zapremine 12ml u obliku kartice je jedinstven proizvod za neutralizaciju svih mirisa. Mirise neutrališe brzo i trajno zahvaljujući kompleksnoj hemijskoj formuli koja privlači i apsorbuje sve neželjene mirise. Sprej ima prijatan miris jabuke.

Ona Spray PRO 250 ml

1.458 RSD

8 na zalihama

ONA Sprej zapremine 250ml je jedinstven proizvod za neutralizaciju svih mirisa. Mirise neutrališe brzo i trajno zahvaljujući kompleksnoj hemijskoj formuli koja privlači i apsorbuje sve neželjene mirise.

Ona Block Fresh Linen 170g

1.998 RSD

20 na zalihama

Jedinstven proizvod za neutralizaciju svih mirisa. Mirise neutrališe brzo i trajno zahvaljujući kompleksnoj hemijskoj formuli koja privlači i apsorbuje sve neželjene mirise. Ona Block Fresh Linen sa mirisom svežeg veša, pakovanje od 170gr za manje prostorije.

Ona Block Pro 170g

1.998 RSD

20 na zalihama

Jedinstven proizvod za neutralizaciju svih mirisa. Mirise neutrališe brzo i trajno zahvaljujući kompleksnoj hemijskoj formuli koja privlači i apsorbuje sve neželjene mirise. Ona Block Pro sa autentičnim Ona mirisom, pakovanje od 170gr za manje prostorije.

Ona Gel Fresh Linen 1L

3.570 RSD

4 na zalihama

Jedinstven proizvod za neutralizaciju svih mirisa. Mirise neutrališe brzo i trajno zahvaljujući kompleksnoj hemijskoj formuli koja privlači i apsorbuje sve neželjene mirise. Ona Gel Fresh Linen sa mirisom svežeg veša, pakovanje od 1L za srednje prostorije.

Ona Gel Pro 1L

3.570 RSD

9 na zalihama

Jedinstven proizvod za neutralizaciju svih mirisa. Mirise neutrališe brzo i trajno zahvaljujući kompleksnoj hemijskoj formuli koja privlači i apsorbuje sve neželjene mirise. Ona Gel Pro sa autentičnim Ona mirisom, pakovanje od 1L za srednje prostorije.

Vaportek Mini 10m³

1.680 RSD

2 na zalihama

Vaportek MINI je za prostorije do 10m³, a inače je idealan za growbox-ove. Vaportek je tu da neutrališu neprijatne mirise. Neprijatni mirisi se mogu javiti kao posledica upotrebe organskih (bio) đubriva, ali i neke biljke mogu imati neprijatan miris. Vaportek svojim intenzivnim mirisom uspešno neutrališe većinu neželjenih mirisa.

Carbon Filter Komplet 75m³/h

8.319 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Carbon Filter komplet maksimalnog protoka 75m³/h za manje prostorije. Idealan za growbox-ove jer je lagan za kačenje i ultra tih.

Carbon Filter Komplet 160m³/h

9.633 RSD

NEDOSTUPNO

Mini Carbon Filter Komplet predstavlja idealnu priliku da obezbedite sebi filtraciju manje prostorije. Carbon Filter Komplet, prečišćava sve nečistoće u vazduhu i neutrališe sve neprijatne mirise. Punjen je aktivnim ugljem visokog kvaliteta CTC70 koji je namenjen isključivo za filtraciju vazduha. Uspešno prečisti 160 kubnih metara na sat, i dovoljan je za prostorije do 1,5m².

Carbon Filter Komplet 850m³/h

18.550 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Carbon Filter Komplet pedstavlja idealnu priliku da obezbedite sebi filtraciju manje prostorije. Carbon Filter Komplet, prečišćava sve nečistoće u vazduhu i neutrališe sve neprijatne mirise. Punjen je aktivnim ugljem visokog kvaliteta CTC70 koji je namenjen isključivo za filtraciju vazduha. Uspešno prečisti 850 kubnih metara na sat, i dovoljan je za prostorije do 10m². Komplet je opremljen termokontrolerom za održavanje temperature, i potenciometrom. Kupovinom kompleta pravite uštedu od 20% u odnosu na kupovinu pojedinačnih proizvoda.