Prikaz 1–12 od 20 rezultata

CO2 Tablete BioGreen 15

978 RSD

NEDOSTUPNO

CO2 Tablete BioGreen 15 služe kao izvor ugljen-dioksida (CO2) koji se koristi kao dodatak prilikom uzgoja biljaka. CO2 je značajan za rast i razvoj celokupne biljke, od korenovog sistema, preko lista i stabljike do cveta i ploda. Jedna kapsula je dovoljna za 20 litara vode za zalivanje, a pakovanje od 15 kapsula je dovoljno za 300 litara vode.

CO2 Tablete BioGreen 40

1.695 RSD

13 na zalihama

CO2 Tablete BioGreen 40 služe kao izvor ugljen-dioksida (CO2) koji se koristi kao dodatak prilikom uzgoja biljaka. CO2 je značajan za rast i razvoj celokupne biljke, od korenovog sistema, preko lista i stabljike do cveta i ploda. Jedna kapsula je dovoljna za 20 litara vode za zalivanje, a pakovanje od 40 kapsula je dovoljno za 800 litara vode.

Lumatek Digital Panel – Controller

44.100 RSD

2 na zalihama

Lumatek Digital Control Panel je kontroler za svetla koji nudi nesvakidašnju kontrolu nad vašim svetlima za gajenje. Koristeći inovativnu tehnologiju ovaj kontroler pametno prati temperaturu u prostoriji, pritom služeći kao tajmer za svetla. Dimmer opcijom smanjuje jačinu svetla ukoliko je previsoka temperatura, čime biljakama nudi idealne uslove za rast. Jednostavnim povezivanjem sa Lumatek balastima lagano regulišite temperaturu u prostoriji za gajenje. Mogućnost povezivanja do 400 balasta!

Lumatek Digital Panel PLUS 2,0 (HID+LED)

53.847 RSD

4 na zalihama

Lumatek Digital Panel PLUS 2,0 (HID+LED) je kontroler koji nudi nesvakidašnju kontrolu nad vašim svetlima za gajenje. Koristeći inovativnu tehnologiju ovaj kontroler pametno prati temperaturu u prostoriji, pritom služeći kao tajmer za svetla. Dimmer opcijom smanjuje jačinu svetla ukoliko je previsoka temperatura, čime biljakama nudi idealne uslove za rast. Jednostavnim povezivanjem sa Lumatek Led panelima i balastima lagano regulišite temperaturu u prostoriji za gajenje! Lumatek panel plus 2,0 nudi mogućnost povezivanja do 100 Lumatek LED uređaja ili 400 lumatek balasta!

Mreža za Sušenje biljaka 8 nivoa

2.850 RSD

98 na zalihama

Mreža za sušenje biljaka omogućava Vam jednostavno sušenje vašeg omiljenog bilja, cveća, biljnog materijala, itd... Može se okačiti da visi unutar boxa-a ili na bilo kom drugom mestu predviđenom za sušenje. Poželjno je koristiti ventilatore i filtere za vazduh prilikom provetravanja prostorije za sušenje. Mreža ima 8 spratova.

Sušač za Biljke 6 Nivoa 74x74x100cm

4.941 RSD

68 na zalihama

Mreža za sušenje biljaka omogućava Vam jednostavno sušenje vašeg omiljenog bilja, cveća, biljnog materijala, itd. Za razliku od sušača koji se kače, ovaj sučač stoji na stabilnim nogarama u vidu stabilne konstrukcije. Pojedinačne spratove visine 20cm možete redati u visinu ili spajati dužno zahvaljujući konektorima sa 5 spojnica. Takođe, na jedan sušač možete da spojite neograničen broj spratova kuovinom više sušača.

CO2 Regulator RHX CR

7.626 RSD

8 na zalihama

Regulator pritiska za CO2 boce sa elektromagnetnim ventilom za precizno ispuštanje CO2 . Regulator je pogodan za povezivanje sa digitalnim regulatorom CO2 radi potpune kontrole PPM vrednosti CO2 unutar sobe za gajenje.

Deovlaživač Vazduha 10L/dan Cornwall

31.704 RSD

1 na zalihama

Deovlaživač Vazduha 10L/dan Cornwall se koristi za uklanjanje suviška vlage u manjim prostorijama (15-20 m2) poput prostorija za uzgoj biljaka, u prostorijama za stanovanje, kancelarijama, itd. Kapacitet ovog ovlaživača je do 12 litara vode na dan, poseduje rezervoar zapremine od 1,5 litara, ali poseduje i crevo kojim se podešava konstantno uklanjanje vode.

Deovlaživač Vazduha Mini 250ml/dan

7.536 RSD

4 na zalihama

Deovlaživač Vazduha Mini 250ml/dan koristi Peltier tehnologiju (bez kompresora) što ga čini laganim, tihim i savršenim za manje prostorije i Grow Box-ove. Dnevni kapacitet je 250ml, a veličina rezervoara iznosi 500ml.

Deovlaživač vazduha Pure

13.680 RSD

1 na zalihama

Deovlaživač spušta vlagu u manjim prostorijama ili Grow Box-ovima. Dnevni kapacitet 750ml. Veličina rezervoara 1.2L.

Ovlaživač Vazduha 4L

4.830 RSD

10 na zalihama

Pure Factory ovlaživač vazduha kapaciteta 4L proizvodi hladnu paru i radi na principu ultrasoničkog pretvaranja vode u paru. Izbacuje do 250ml vodene pare na sat i ima mogućnost podešavanja jačine.

Ovlaživač Vazduha 8L

6.840 RSD

27 na zalihama

Ovlaživač vazduha služi za povećanje vlage u prostorijama za uzgoj. Idealan je za tople letnje dane bez kiše, kao i za suve sobne uslove u grejnoj sezoni.