Prikazani svi od ukupno 10 rezultata

Ona Block Apple Crumble 170g

2.157 RSD

20 na zalihama

Jedinstven proizvod za neutralizaciju svih mirisa. Mirise neutrališe brzo i trajno zahvaljujući kompleksnoj hemijskoj formuli koja privlači i apsorbuje sve neželjene mirise. Ona Block Apple Crumble sa mirisom jabuke, pakovanje od 170gr za manje prostorije.

Ona Spray Apple Crumble 250 ml

1.458 RSD

10 na zalihama

ONA Sprej zapremine 250ml je jedinstven proizvod za neutralizaciju svih mirisa. Mirise neutrališe brzo i trajno zahvaljujući kompleksnoj hemijskoj formuli koja privlači i apsorbuje sve neželjene mirise. Sprej ima prijatan miris jabuke.

Ona Spray Card Apple Crumble 12 ml

390 RSD

6 na zalihama

ONA Sprej zapremine 12ml u obliku kartice je jedinstven proizvod za neutralizaciju svih mirisa. Mirise neutrališe brzo i trajno zahvaljujući kompleksnoj hemijskoj formuli koja privlači i apsorbuje sve neželjene mirise. Sprej ima prijatan miris jabuke.

Ona Spray PRO 250 ml

1.458 RSD

12 na zalihama

ONA Sprej zapremine 250ml je jedinstven proizvod za neutralizaciju svih mirisa. Mirise neutrališe brzo i trajno zahvaljujući kompleksnoj hemijskoj formuli koja privlači i apsorbuje sve neželjene mirise.

Ona Block Fresh Linen 170g

1.998 RSD

19 na zalihama

Jedinstven proizvod za neutralizaciju svih mirisa. Mirise neutrališe brzo i trajno zahvaljujući kompleksnoj hemijskoj formuli koja privlači i apsorbuje sve neželjene mirise. Ona Block Fresh Linen sa mirisom svežeg veša, pakovanje od 170gr za manje prostorije.

Ona Block Pro 170g

1.998 RSD

13 na zalihama

Jedinstven proizvod za neutralizaciju svih mirisa. Mirise neutrališe brzo i trajno zahvaljujući kompleksnoj hemijskoj formuli koja privlači i apsorbuje sve neželjene mirise. Ona Block Pro sa autentičnim Ona mirisom, pakovanje od 170gr za manje prostorije.

Ona Gel Fresh Linen 1L

3.570 RSD

15 na zalihama

Jedinstven proizvod za neutralizaciju svih mirisa. Mirise neutrališe brzo i trajno zahvaljujući kompleksnoj hemijskoj formuli koja privlači i apsorbuje sve neželjene mirise. Ona Gel Fresh Linen sa mirisom svežeg veša, pakovanje od 1L za srednje prostorije.

Ona Gel Pro 1L

3.570 RSD

14 na zalihama

Jedinstven proizvod za neutralizaciju svih mirisa. Mirise neutrališe brzo i trajno zahvaljujući kompleksnoj hemijskoj formuli koja privlači i apsorbuje sve neželjene mirise. Ona Gel Pro sa autentičnim Ona mirisom, pakovanje od 1L za srednje prostorije.

Vaportek Mini 10m³

1.680 RSD

2 na zalihama

Vaportek MINI je za prostorije do 10m³, a inače je idealan za growbox-ove. Vaportek je tu da neutrališu neprijatne mirise. Neprijatni mirisi se mogu javiti kao posledica upotrebe organskih (bio) đubriva, ali i neke biljke mogu imati neprijatan miris. Vaportek svojim intenzivnim mirisom uspešno neutrališe većinu neželjenih mirisa.

Vaportek Maxi 20m³

2.380 RSD

NEDOSTUPNO

Vaportek MAXI je za prostorije do 20m³, a inače je idealan za growbox-ove. Vaportek je tu da neutrališu neprijatne mirise. Neprijatni mirisi se mogu javiti kao posledica upotrebe organskih (bio) đubriva, ali i neke biljke mogu imati neprijatan miris. Vaportek svojim intenzivnim mirisom uspešno neutrališe većinu neželjenih mirisa.