Prikaz 1–12 od 22 rezultata

CFL Komplet 200W 6400°K

5.048 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Reflektor i sijalica CFL u kompletu, 200W za fazu vegetacije. Kupovinom ova dva proizvoda ostvarujete popust od 30% na osnovnu cenu.

Economy 600W Komplet

8.696 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Komplet 600w za gajenje biljaka sa sijalicom i reflektorom. Dobijate sve povezano, spremno da uključite u utičnicu i odpočnete sa gajenjem odmah! U kompletu se dobija HPS sijalica SuperBloom 600W za fazu cvetanja biljaka. Ovaj komplet u zatvorenom prostoru maksimalno pokriva površinu do jednog kvadrata.

Digital 600W Komplet

10.314 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Komplet 600W za gajenje biljaka sa digitalnim balastom i SuperBloom sijalicom. Vrhunska kombinacija sijalice i balasta, daje vrhunske rezultate u gajenju. Pokriva 1m², balast se jako malo greje, troši znatno manje struje od magnetnih, a sijalica daje vrhunske rezultate.

Cool-Tube 600W Komplet

10.550 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Cool Tube komplet od 600W za gajenje biljaka. Dobijate sve povezano , spremno da uključite u utičnicu i otpočnete sa gajenjem odmah! Sijalica HPS 600W SuperBloom se koristi za fazu cvetanja, i znatno utiče na pravilan razvoj biljaka i veličinu cvetova. Ovaj komplet u zatvorenom prostoru maksimalno pokriva površinu do jednog kvadrata. Uz komplet dobijate i nasače za cool-tube!

Komplet 600w Little Sun

8.601 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Komplet od 600W za gajenje biljaka dobijate kompletno povezan , spreman da uključite u utičnicu i otpočnete sa gajenjem odmah! Sijalica HPS 600W SuperBloom se koristi za fazu cvetanja, i znatno utiče na pravilan razvoj biljaka i veličinu cvetova.

Standard 250W Komplet

4.785 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Standardni komplet od 250W za gajenje biljaka. Dobijate sve povezano , spremno da uključite u utičnicu i odpočnete sa gajenjem odmah! U kompletu se dobija HPS sijalica SuperBloom za fazu cvetanja biljaka. Ovaj komplet u zatvorenom prostoru maksimalno pokriva površinu do jednog kvadrata.

Standard 400W Komplet

5.943 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Standardni komplet od 400W za gajenje biljaka. Dobijate sve povezano , spremno da uključite u utičnicu i odpočnete sa gajenjem odmah! U kompletu se dobija HPS sijalica SuperBloom za fazu cvetanja biljaka. Ovaj komplet u zatvorenom prostoru maksimalno pokriva površinu do jednog kvadrata.

Cool-Tube 250W Komplet

7.548 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Cool Tube komplet od 250W za gajenje biljaka. Dobijate sve povezano , spremno da uključite u utičnicu i otpočnete sa gajenjem odmah! U kompletu se dobija MH sijalica SuperGrow za fazu vegetacije. Ovaj komplet u zatvorenom prostoru maksimalno pokriva površinu do jednog kvadrata.

CMH 315W Komplet

16.680 RSD

70 na zalihama

CMH Tehnologija (Ceramic Metal Halide) je sve popularnija metoda osvetljenja kako kod hobista, tako i kod profesionalnih uzgajivača bilja koji žele maksimalan prinos od svake biljke. Jedan od osnovnih razloga širenja njene popularnosti i sve češćeg korišćenja je znatno širi svetlosni spektar koji emituje. Sijalica CMH 315W se koristi isključivo kao osnovno osvetljenje u fazi cvetanja i plodonošenja biljaka, a kvalitet i punoća njenog spektra obezbeđuju rekordne prinose gajenog bilja. Sijalica CMH 315W se prodaje u kompletu sa povezanim reflektorom i digitalnim balastom.

CMH 630W DE 3200°K Komplet

37.344 RSD

13 na zalihama

CMH Double Ended kompleti novije generacije sa sijalicama od 630w, pokrivaju površine i do 1.5 x 1.5 m. U kompletu se dobijaju balast i reflektor povezni u kompletu, sijalica 630W DE, nosači za reflektor, kao i daljinski za upravljanje svetlom. Ovaj komplet se može koristiti u svim fazama gajenja, a pogotovo je preporučen za fazu cvetanja.

Double Ended HPS 1000W Komplet

27.984 RSD

20 na zalihama

Popularnost Double-ended (DE) "dvo-stranih" HPS sijalica, koje se vec desetak godina najcešce koriste u komercijalnoj proizvodnji, je brzo porasla u poslednjih pet godina tako da se za ovaj tip tehnologije osvetljenja opredeljuje sve veci broj hobista. DE sijalice poboljšavaju i kvalitet i količinu svetla koje biljke mogu usvojiti naspram standarnih SE sijalica, a takođe su efikasnije što se tiče pokrivenosti, potrošnje električne energije i cene održavanja.

Adjust a Wing Komplet

9.968 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Napravite sami svoj komplet sa jednim od naših Adjust – A – Wing reflektora koji pružaju veliku refleksiju i maksimalno iskorišćavaju svetlo sijalice.