Prikaz 1–12 od 22 rezultata

CFL Komplet 200W 6400°K

5.048 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Reflektor i sijalica CFL u kompletu, 200W za fazu vegetacije. Kupovinom ova dva proizvoda ostvarujete popust od 30% na osnovnu cenu.

Economy 600W Komplet

8.696 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Komplet 600w za gajenje biljaka sa sijalicom i reflektorom. Dobijate sve povezano, spremno da uključite u utičnicu i odpočnete sa gajenjem odmah! U kompletu se dobija HPS sijalica SuperBloom 600W za fazu cvetanja biljaka. Ovaj komplet u zatvorenom prostoru maksimalno pokriva površinu do jednog kvadrata.

Digital 600W Komplet

10.314 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Komplet 600W za gajenje biljaka sa digitalnim balastom i SuperBloom sijalicom. Vrhunska kombinacija sijalice i balasta, daje vrhunske rezultate u gajenju. Pokriva 1m², balast se jako malo greje, troši znatno manje struje od magnetnih, a sijalica daje vrhunske rezultate.

Cool-Tube 600W Digital Komplet

11.347 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Cool Tube komplet od 600W za gajenje biljaka. Dobijate sve povezano , spremno da uključite u utičnicu i otpočnete sa gajenjem odmah! Sijalica HPS 600W SuperBloom se koristi za fazu cvetanja, i znatno utiče na pravilan razvoj biljaka i veličinu cvetova. Ovaj komplet u zatvorenom prostoru maksimalno pokriva površinu do jednog kvadrata. Uz komplet dobijate i nasače za cool-tube!

Komplet 600w Little Sun

8.601 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Komplet od 600W za gajenje biljaka dobijate kompletno povezan , spreman da uključite u utičnicu i otpočnete sa gajenjem odmah! Sijalica HPS 600W SuperBloom se koristi za fazu cvetanja, i znatno utiče na pravilan razvoj biljaka i veličinu cvetova.

Standard 250W Komplet

4.785 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Standardni komplet od 250W za gajenje biljaka. Dobijate sve povezano , spremno da uključite u utičnicu i odpočnete sa gajenjem odmah! U kompletu se dobija HPS sijalica SuperBloom za fazu cvetanja biljaka. Ovaj komplet u zatvorenom prostoru maksimalno pokriva površinu do jednog kvadrata.

Standard 400W Komplet

5.943 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Standardni komplet od 400W za gajenje biljaka. Dobijate sve povezano , spremno da uključite u utičnicu i odpočnete sa gajenjem odmah! U kompletu se dobija HPS sijalica SuperBloom za fazu cvetanja biljaka. Ovaj komplet u zatvorenom prostoru maksimalno pokriva površinu do jednog kvadrata.

Cool-Tube 250W Komplet

7.548 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Cool Tube komplet od 250W za gajenje biljaka. Dobijate sve povezano , spremno da uključite u utičnicu i otpočnete sa gajenjem odmah! U kompletu se dobija MH sijalica SuperGrow za fazu vegetacije. Ovaj komplet u zatvorenom prostoru maksimalno pokriva površinu do jednog kvadrata.

CMH 315W Komplet

21.677 RSD

90 na zalihama

CMH Tehnologija (Ceramic Metal Halide) je sve popularnija metoda osvetljenja kako kod hobista, tako i kod profesionalnih uzgajivača bilja koji žele maksimalan prinos od svake biljke. Jedan od osnovnih razloga širenja njene popularnosti i sve češćeg korišćenja je znatno širi svetlosni spektar koji emituje. Sijalica CMH 315W se koristi isključivo kao osnovno osvetljenje u fazi cvetanja i plodonošenja biljaka, a kvalitet i punoća njenog spektra obezbeđuju rekordne prinose gajenog bilja. Sijalica CMH 315W se prodaje u kompletu sa povezanim reflektorom i digitalnim balastom.

CMH 630W DE 3200°K Komplet

37.344 RSD

29 na zalihama

CMH Double Ended kompleti novije generacije sa sijalicama od 630w, pokrivaju površine i do 1.5 x 1.5 m. U kompletu se dobijaju balast i reflektor povezni u kompletu, sijalica 630W DE, nosači za reflektor, kao i daljinski za upravljanje svetlom. Ovaj komplet se može koristiti u svim fazama gajenja, a pogotovo je preporučen za fazu cvetanja.

Double Ended HPS 1000W Komplet

27.984 RSD

64 na zalihama

Popularnost Double-ended (DE) "dvo-stranih" HPS sijalica, koje se vec desetak godina najcešce koriste u komercijalnoj proizvodnji, je brzo porasla u poslednjih pet godina tako da se za ovaj tip tehnologije osvetljenja opredeljuje sve veci broj hobista. DE sijalice poboljšavaju i kvalitet i količinu svetla koje biljke mogu usvojiti naspram standarnih SE sijalica, a takođe su efikasnije što se tiče pokrivenosti, potrošnje električne energije i cene održavanja.

Lumatek 1000W Komplet

25.319 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Lumatek HPS sijalice za gajenje biljaka su jedne od najboljih izbora u hortikulturi. Proizvedene korišćenjem visokokvalitetne tehnologije keramičkih tuba sa specijalnom mešavinom gasova unutar same tube. Analizom glavnih komponenata (PCA) keramičke tube, ljudi iz Lumatek-a su omogućili lampi da radi na višim unutrašnjim temperaturama, povećavajući prikaz boja, izlaznu snagu i efikasnost. Ovakvom tehnologijom se postižu najbolji rezultati u biljnoj proizvodnji. PAR/PFF (Fotosintetičko aktivno zračenje) nivo je znatno veći nego kod konkurentskih sijalica, zahvaljujući interakciji sa hemikalijama unutar tube što stabilizuje hemijsku smešu. Ovom tehnologijom se postiže duži vek trajanja lampe, poboljšavajući tako postojanost boje i održavanje nivoa iste.