Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

Klasmann TS1 Fine 210L

3.930 RSD

5 na zalihama

Klasmann TS1 Fine 210L je supstrat kompanije Klasmann-Deilmann namenjen za gajenje ukrasnih biljaka u saksijama, kao i proizvodnju rasada povrća u kontejnerima. Naročito je pogodan za biljke koje su osetljive na so, kao i za uzgoj mikrobilja. NAPOMENA: Zbog težine ovaj proizvod ne šaljemo kurirskim službama, pa je preuzimanje moguće u našem magacinu u Beogradu.

Seedling Supstrat 70 L

2.250 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Seedling supstrat pogodan je za setvu semena i rasklijavanje najrazličitijih vrsta biljaka. Sadrži crni i beli sphagnum treset, mikroelemente i nisku dozu NPK đubriva. Takođe sadrži i dodatni 16% azot koji potpomaže biljkama u prvim nedeljama rasta. Koristi se prilikom proizvodnje begonija, ali isto tako može da se koristi u prvim nedeljama rasta i razvoja široke palete biljaka kojima pogoduje niska pH vrednost u ovom uzgojnom periodu

Steckmedium Substrate 70 L

2.220 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Supstrat pogodan za sadnju i presađivanje najrazličitijih vrsta biljaka. Sadrži crni i beli sphagnum treset, mikroelemente i nisku dozu NPK đubriva što ga čini izuzetno pogodnim za rasađivanje mladih biljaka i ukorenjavanje ožiljenih reznica različitih vrsta. Sadrži 30% perlita što dodatno doprinosi razvoju korenovog sistema mladih biljaka.