Prikaz 1–12 od 17 rezultata

Makazice

288 RSD

17 na zalihama

Makazice za orezivanje i uzimanje reznica za ožiljavanje. Idealne su za jednogodišnje zeljaste biljke, kao i za višegodišnje minijaturne forme poput bonsai drveća.

Blade Trim Makaze

450 RSD

394 na zalihama

Makaze za orezivanje i uzimanje reznica. Idealne su za jednogodišnje i dvogodišnje zeljaste i drvenaste biljke.

Teflon Trim Ravne Makaze

651 RSD

34 na zalihama

Makaze za orezivanje i uzimanje reznica obložene Teflonom. Idealne su za šišanje biljaka, uzimanje reznica, kao i za sve druge jednogodišnje i dvogodišnje zeljaste i drvenaste biljke.

Long Trim Blade Makaze

699 RSD

297 na zalihama

Makaze izgrađene od japanskog hirurškog nerđajućeg čelika. Idealne su za šišanje biljaka, uzimanje reznica, kao i za sve druge jednogodišnje i dvogodišnje zeljaste i drvenaste biljke.

Teflon Trim Zakrivljene Makaze

651 RSD

177 na zalihama

Zakrivljene makaze za šišanje, orezivanje i uzimanje reznica obložene Teflonom. Idealne su za šišanje biljaka, uzimanje reznica, kao i za sve druge jednogodišnje i dvogodišnje zeljaste i drvenaste biljke.

Bowl Trimmer 40cm

22.200 RSD

36 na zalihama

Bowl Trimer je ručna mašina za šišaje biljaka. Rotirajući noževi prečnika 40cm lagano i pažljivo pokretima ručke odsecaju i odstranjuju prekomerno lišće od cvetova. Mašina je laka za korišćenje, i jako dugo je u upotrebi i na tržištu prepoznatljiva kao solidan proizvod.

Pro Trim Workstation

30.000 RSD

11 na zalihama

Trim workstation je jednostavna stanica za poluautomatsko šišanje biljaka. Rotirajući noževi prečnika 18" (45cm) vrlo precizno i pažljivo odsecaju i odstranjuju prekomerno lišće od cvetova. Mašina je laka za korišćenje, i kompletno je napravljena po uzoru na američki TrimPro Worksttion, i daje dobre završne rezultate.

Kese za filtraciju Set 5kom

5.832 RSD

72 na zalihama

Bubble Bags kese set 5kom su dizejnirane da bezbedno i efikasno ekstrahuju eterična ulja i smole koje biljke prirodno luče. Radi se o kesama za filtraciju koje su označene bojom i odgovarajućom mikronskom veličinom za preciznije filtriranje i ostvarivanje boljeg kvaliteta. U ovom setu se nalazi 5 kesa za filtraciju sledećih mikronskih veličina: 25, 73, 120, 160 i 220 mikrona.

Mreža za Sušenje biljaka 8 nivoa

2.850 RSD

98 na zalihama

Mreža za sušenje biljaka omogućava Vam jednostavno sušenje vašeg omiljenog bilja, cveća, biljnog materijala, itd... Može se okačiti da visi unutar boxa-a ili na bilo kom drugom mestu predviđenom za sušenje. Poželjno je koristiti ventilatore i filtere za vazduh prilikom provetravanja prostorije za sušenje. Mreža ima 8 spratova.

Mreža za Sušenje biljaka 6 nivoa

4.056 RSD

28 na zalihama

Mreža za sušenje biljaka omogućava Vam jednostavno sušenje vašeg omiljenog bilja, cveća, biljnog materijala, itd... Može se okačiti da visi unutar boxa-a ili na bilo kom drugom mestu predviđenom za sušenje. Poželjno je koristiti ventilatore i filtere za vazduh prilikom provetravanja prostorije za sušenje. Mreža ima 6 spratova (3 x 2 sprata).

Sušač za Biljke 6 Nivoa 74x74x100cm

4.941 RSD

68 na zalihama

Mreža za sušenje biljaka omogućava Vam jednostavno sušenje vašeg omiljenog bilja, cveća, biljnog materijala, itd. Za razliku od sušača koji se kače, ovaj sučač stoji na stabilnim nogarama u vidu stabilne konstrukcije. Pojedinačne spratove visine 20cm možete redati u visinu ili spajati dužno zahvaljujući konektorima sa 5 spojnica. Takođe, na jedan sušač možete da spojite neograničen broj spratova kuovinom više sušača.

Automatski Pro Trimer 18inch

70.788 RSD

2 na zalihama

Automatski PRO Trimer za fino i lako šišanje nesušenih cvetova. Ima odvojene pregrade za ošišane cvetove i otpadno lišće koje se skuplja. Mašina je laka za korišćenje, napravljena po uzoru na američki TrimPro Automatik, i daje jako dobre završne rezultate.