Prikaz 1–12 od 15 rezultata

AutoPot 1 Pot XL Modul

4.485 RSD

1 na zalihama

1 Pot XL Modul je osnova svakog AutoPot 1 pot XL samozalivnog sistema. Potpuno je autonoman i nakon punjenja i sadnje biljke spreman je za povezivanje na rezervoar ili AutoPot sistem.

AutoPot 16mm ClickFit Adapter i Filter

1.575 RSD

12 na zalihama

Ovaj proizvod koristi se kod većih AutoPot samozalivnih sistema za filtriranje vode iz rezervoara. Može se montirati na sve Flexi rezervoare iz AutoPot ponude.

AutoPot 6mm Cross Konektor

105 RSD

34 na zalihama

AutoPot Cross Konektor 6mm koristi se za spajanje Easy2Grow, 1Pot 15L i 1Pot XL modula na glavno dovodno crevo.

AutoPot AirDome

720 RSD

NEDOSTUPNO

AirDome predstavlja sistem za unošenje kiseonika u zonu korenovog sistema kod svih AutoPot samozalivnih sistema. Upotreba AirDome-a se savetuje jer znatno poboljšava stanje biljaka, uvećava prinose i korenovom sistemu daje preko potreban kiseonik.

AutoPot AirDome Bubble Pipe

39 RSD

94 na zalihama

AutoPot AirDome Bubble Pipe predstavlja rezervni deo sistema za unošenje kiseonika u zonu korenovog sistema kod svih AutoPot samozalivnih sistema. Četiri ovakva creva montiraju se na Cross konektor i u podnožje AirDome tela.

AutoPot AirDome Telo

225 RSD

4 na zalihama

AirDome telo predstavlja rezervni deo sistema za unošenje kiseonika u zonu korenovog sistema kod svih AutoPot samozalivnih sistema. Upotreba AirDome-a se savetuje jer znatno poboljšava stanje biljaka, uvećava prinose i korenovom sistemu daje preko potreban kiseonik.

AutoPot AQUAbox Spyder

1.995 RSD

9 na zalihama

Predstavlja idealno rešenje za uzgoj biljaka u koritima površine od 100x100 cm i 120x120 cm.  AQUAbox Spyder je proizvod AutoPot kompanije koji služi za automarsko navodnjavanje manjih poljoprivrednih površina. Koristi razliku u pritisku vode i vazduha kao i nadmorsku visinu za uspešno automatizovano navodnjavanje.

AutoPot AquaBox Spyder traka

810 RSD

6 na zalihama

AQUAbox Spyder traka služi za automatsko navodnjavanje manjih poljoprivrednih površina. Izrađena je od specijalno dizajniranog materijala koji vodu doprema do mesta na kom su posađene biljke. Originalno se koristi u okviru AQUAbox sistema, ali može i samostalno.

AutoPot Cross Konektor 16mm

330 RSD

4 na zalihama

AutoPot Cross Konektor 16mm koristi se za spajanje Easy2Grow, 1Pot 15L i 1Pot XL modula na glavno dovodno crevo.

AutoPot Cross Konektor 16mm na 6mm

330 RSD

15 na zalihama

AutoPot Tee Konektor 16mm na 6mm koristi se za spajanje Easy2Grow, 1Pot 15L i 1Pot XL modula na glavno dovodno crevo.

AutoPot Easy2Grow 6mm Filter

339 RSD

21 na zalihama

Fliter sa izvodom od 6mm koristi se u manjim AutoPot Easy2Grow i 1Pot sistemima koji koriste rezervoar od 47 litara i crevo od 6mm kao glavno crevo za dovod vode. Osnovna namena filtera je da spreči mehaničke nečistoće da prodru u sistem i time spreče njegov neometan rad.

AutoPot Inline Filter 16mm

915 RSD

14 na zalihama

Ovaj proizvod koristi se kod većih AutoPot samozalivnih sistema za filtriranje vode iz rezervoara. Može se koristiti i kod ostalih sistema za zalivanje i navodnjavanje kod kojih se koriste creva promera 16 milimetara.