GrowBox 200W Lumatek komplet

53.614 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Kompletno opremljen GrowBox sa svim potrebnim za gajenje biljaka u kućnim uslovima. Najsavremenija oprema za unutrašnje gajenje biljaka, sa svim neophodnim uključujući growbox, svetlo, ventilaciju, carbon filter, supstrat i đubriva, saksije, merač, tajmer... Kupovinom kompletno opremljenog growbox-a pravite uštedu od 20% u odnosu na kupovinu pojedinačnih komponenti.

Economy 600W Komplet

8.696 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Komplet 600w za gajenje biljaka sa sijalicom i reflektorom. Dobijate sve povezano, spremno da uključite u utičnicu i odpočnete sa gajenjem odmah! U kompletu se dobija HPS sijalica SuperBloom 600W za fazu cvetanja biljaka. Ovaj komplet u zatvorenom prostoru maksimalno pokriva površinu do jednog kvadrata.

Cool-Tube 250W Komplet

7.548 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Cool Tube komplet od 250W za gajenje biljaka. Dobijate sve povezano , spremno da uključite u utičnicu i otpočnete sa gajenjem odmah! U kompletu se dobija MH sijalica SuperGrow za fazu vegetacije. Ovaj komplet u zatvorenom prostoru maksimalno pokriva površinu do jednog kvadrata.

CMH 315W Komplet

21.677 RSD

90 na zalihama

CMH Tehnologija (Ceramic Metal Halide) je sve popularnija metoda osvetljenja kako kod hobista, tako i kod profesionalnih uzgajivača bilja koji žele maksimalan prinos od svake biljke. Jedan od osnovnih razloga širenja njene popularnosti i sve češćeg korišćenja je znatno širi svetlosni spektar koji emituje. Sijalica CMH 315W se koristi isključivo kao osnovno osvetljenje u fazi cvetanja i plodonošenja biljaka, a kvalitet i punoća njenog spektra obezbeđuju rekordne prinose gajenog bilja. Sijalica CMH 315W se prodaje u kompletu sa povezanim reflektorom i digitalnim balastom.

CMH 630W DE 3200°K Komplet

37.344 RSD

29 na zalihama

CMH Double Ended kompleti novije generacije sa sijalicama od 630w, pokrivaju površine i do 1.5 x 1.5 m. U kompletu se dobijaju balast i reflektor povezni u kompletu, sijalica 630W DE, nosači za reflektor, kao i daljinski za upravljanje svetlom. Ovaj komplet se može koristiti u svim fazama gajenja, a pogotovo je preporučen za fazu cvetanja.

Double Ended HPS 1000W Komplet

27.984 RSD

64 na zalihama

Popularnost Double-ended (DE) "dvo-stranih" HPS sijalica, koje se vec desetak godina najcešce koriste u komercijalnoj proizvodnji, je brzo porasla u poslednjih pet godina tako da se za ovaj tip tehnologije osvetljenja opredeljuje sve veci broj hobista. DE sijalice poboljšavaju i kvalitet i količinu svetla koje biljke mogu usvojiti naspram standarnih SE sijalica, a takođe su efikasnije što se tiče pokrivenosti, potrošnje električne energije i cene održavanja.

Plagron 100% Natural Top Grow Box

6.237 RSD

32 na zalihama

Plagron 100% natural top grow box : Alga Bloom, Alga Grow, Power Roots, Vita Race, Green Sensation, menzura i uputstvo za upotrebu

Infracrveni Termometar GM900

5.007 RSD

1 na zalihama

Infracrveni Termometar GM900 je profesionalni ručni termometar koji meri površinsku temperaturu, bez kontakta sa mernom površinom tela koje se ispituje. Posebno je pogodan za merenje temperature objekata koji su vreli, štetni po okolinu ili do kojih je teško dopreti, čime se postiže brzo merenje sa sigurne pozicije. Opseg merenja ovog merača kreće se od - 50°C do + 950°C.

Air Cool Reflektor φ200mm

5.120 RSD

1 na zalihama

Air Cool reflektor predstavlja odličan spoj Cool-Tube-a i klasičnog reflektora. Reflektujuća površina je velika, a sa strane su ostavljeni otvori za vazduh poput Cool-Tube. Donja strana reflektora je pokrivena vatrostalnim staklom. Reflektivni deo je napravljen od specijalnog aluminijuma koji reflektuje čak 97% svetlosti. Pogodan za sijalice od 600w do 1000w.

Merač Termo Vlagomer WT83

2.808 RSD

53 na zalihama

Merač Termo Vlagomer WT83 je profesionalni prenosivi instrument kompanije Wintact za precizno merenje temperature i vlažnosti vazduha. Poseduje mogućnost pamćenja najviše i najniže izmerene vrednosti. Meri temperaturu u rasponu od – 20°C do +70°C, a relativnu vlažnost u rasponu od 0 do 100 % RH.

LED Shuttle 6 Dimmable 240W

52.998 RSD

1 na zalihama

Lucilu Shuttle 6 dimmable predstavlja LED osvetljenje visoke efikasnosti, jačine 240W, sa optimalnom i ujednačenom distribucijom svetlosti. Ova rasveta je pogodna kako za vegetativnu fazu rasta, tako i za period cvetanja biljaka. Efikasnost ovog panela iznosi 2,3µmol/J, a PPF vrednost 552µmol/S. Zahvaljujući pasivnom sistemu hlađenja ovaj uređaj je nečujan. Idealno pokriva površinu od 120x75cm.

Saksija Četvrtasta 5.5L PF

84 RSD

32 na zalihama

Ove saksije izuzetno su pogodne za uzgoj u zatvorenom prostoru, plastenicima i staklenicima. Mogu se koristiti jednako kvalitetno za sobno cveće, povrće i začinsko bilje. Četvrtaste saksije PF izrađene su od kvalitetnog recikliranog PVC materijala, izuzetno su otporne, a što je najvažnije, nisu štetne po životnu sredinu i okruženje.

SE600 Sonda za MW 801 i MW 802

6.720 RSD

1 na zalihama (može da se naruči na zahtev)

Milwaukee SE600 koristi se kao sonda za Milwaukee MW801 i MW802 merače. MW802 je profesionalni merač pH i EC i TDS vrednosti tečnosti odnosno svih vrsta rastvora.

pH Merač Classic pH009

1.948 RSD

8 na zalihama

Merač Classic pH009 (III) je ručni merač koji koristi staklenu sondu visoke senzitivnosti čiji je rezultat brzo očitavanje vrednosti i visoka preciznost. Koristi se za merenje pH vrednosti  i temperature rastvora. U pakovanju se dobija i set pufera za kalibraciju.

Can Silencer φ200 Prigušivač

5.184 RSD

13 na zalihama

Can Prigušivač je najbolji način da umanjite buku koju proizvode turbine u ventilacionim cevima. Prigušivač se povezuje na suprotni kraj turbine od filtera i znatno umanju buku. Ovaj model ima otvor φ200mm, dužine je 50cm i širina 38cm.