Prikazani svi od ukupno 5 rezultata

Digitalni Refraktometar MA871 85Brix

22.200 RSD

DOSTUPNO ZA 2 - 3 NEDELJE

Digitalni Refraktometar MA871 (0-85Brix) je digitalni merni instrument širokog opsega merenja pomoću kojeg se vrši određivanje sadržaja šećera (suve materije) u različitim vrstama rastvora. Može se koristiti kako u industriji tako i u poljoprivredi. Najčešće se koristi u situacijama kada je potrebno odrediti nivo suve materije u određenim rastvorima ili sokovima, kako onih sa niskim procentom, tako i onih sa srednjim i visokim procentom suve materije.

Refraktometar Vinogradarski 0-40% Brix ATC

4.200 RSD

56 na zalihama

Refraktometar 0-40% Brix namenjen je za merenje procenta šećera u voću, voćnim sokovima, i proizvođačima vina. Ovaj Refraktometar se klasifikuje kao vinogradarski, jer poseduje dve skale za merenje na kojima se može očitavati koncentracija šećera, i nivo potencijalnog alkohola. Garancija na refraktometar je 3 godine.

Digitalni Refraktometar MA882

26.592 RSD

NEDOSTUPNO

Digitalni Refraktometar MA882 je optički merni instrument renomirane američke kompanije Milwaukee, širokog opsega merenja pomoću kojeg se vrši određivanje sadržaja šećera (suve materije) u različitim vrstama rastvora (voće i voćni sokovi). Može se koristiti, kako u industriji, tako i u poljoprivredi.

Titrator Mi 456 Merač Ukupne Titratibilne Kiselosti u Vinu

103.560 RSD

DOSTUPNO ZA 2 - 3 NEDELJE

Titrator Mi 456 predstavlja mikroprocesorski uređaj za mini titraciju kojom se određuje titratibilna ukupna kiselost u procesu pravljenja vina. Uređaj direktno očitava vrednosti u g/L vinske kiseline u rasponu od 0,0 – 25,0 g/L.

Mi 455 Merač Ukupnog i Slobodnog SO2 u Vinu

103.560 RSD

DOSTUPNO ZA 2 - 3 NEDELJE

Mi 455 predstavlja mikroprocesorski uređaj za titraciju kojim se određuje slobodan i ukupni sumpor-dioksid u procesu pravljenja vina. Ovaj visokoprofesionalni titracioni uređaj će vam dati tačna očitavanja u rasponu od 0-400 ppm. Instrument dolazi sa reprogramiranom analitčkom metodom merenja za određivanje slobodnog i ukupnog sumpor-dioksida u uzorku vina.