Prikaz 1–12 od 57 rezultata

2 u 1 Merač Zemljišta

948 RSD

22 na zalihama

Merač kvaliteta zemljišta 2u1 na vrlo ekonomičan način može u mnogome da Vam pomogne pri gajenju biljaka. Ovaj tester pomoćiće Vam da saznate vlažnost zemlje ili nekog drugog supstrata kao i njegovu pH vrednost. upoznati sa ovim vrednostima, moćićete lakše i bolje da se brinete o svojim biljkama. Merač je mali i jednostavan, a može se koristiti u kući kao i na otvorenom.

3 u 1 Merač Tla

996 RSD

199 na zalihama

Ovim meračem jednostavno možete da odredite kada treba zaliti biljke,odnosno kada je došlo do isušivanja supstrata. Elektroda dužine 21cm meri vrednosti u nivou korenovog sistema, kako ph vrednosti, tako i vlažnosti. Merač radi BEZ baterija i fabrički je naštelovan!

Merač pH Pen pH-02

954 RSD

259 na zalihama

Ovim meračem sa lakoćom ćete utvrditi kiselost bilo kog rastvora. Merač pH Pen pH-02 je praktičan, adekvatnih dimenzija da stane u džep, prenosiv je pa se iz tog razloga koristi u gotovo svim laboratorijama za brze kontrole pH vrednosti.

pH Merač Ekonomik

1.620 RSD

179 na zalihama

pH merač Ekonomik je najrasprostranjeniji pH merač iz naše ponude. Koristi se za dosta različitih ispitivanja od kiselosti vode, ribnjaka, bazena, do ispitivanja pH vrednosti zemljišnih i drugih rastvora.

pH test Kit 4.0 do 8.5 pH

699 RSD

10 na zalihama

pH test Kit 4.0 do 8.5 pH predstavlja reagens za testiranje pH vrednosti hidroponskog rastvora ili vode za navodnjavanje.

pH600 pH Merač Milwaukee

2.997 RSD

37 na zalihama (može da se naruči na zahtev)

Ručni merač pH vrednosti tečnosti i rastvora. Zbog svog dizajna, a naročito dimenzija upotrebljava se svakodnevno čak i u najsavremenijim laboratorijama. Veoma je pouzdan i predstavlja neophodan aparat za svakoga ko želi da se bavi uzgojem biljaka amaterski ili profesionalno.

PH55 PRO Merač Milwaukee

7.335 RSD

32 na zalihama

Ručni merač pH vrednosti. Merenje se vrši sa lakoćom jednostavnim uranjanjem sonde merača u tečnost čija se vrednost ispituje. Nije neophodno nikakvo predznanje za rukovanje ovim meračem pa ga sa lakoćom koriste kako profesionalci tako i hobisti.

PH56 PRO Merač Milwaukee

12.276 RSD

8 na zalihama

Ručni merač pH vrednosti Milwaukee pH56 PRO. Merenje se vrši sa lakoćom jednostavnim uranjanjem sonde merača u tečnost čija se vrednost ispituje. Nije neophodno nikakvo predznanje za rukovanje ovim meračem pa ga sa lakoćom koriste kako profesionalci tako i hobisti. Ima veću preciznost od pH55 PRO merača.

MW100 PRO pH Merač Milwaukee

13.167 RSD

4 na zalihama

Osnovni profesionalni merač pH vrednosti rastvora i tečnosti. Koristi se prilikom laboratorijskih i terenskih ispitivanja kiselosti tečnosti. Opseg merača je od 0 do 14 pH. MW100 PRO merač koristi sondu model SE220 koja se povezuje sa uređajem kablom sa BNC konekcijom

MW101 PRO pH Merač Milwaukee

17.598 RSD

5 na zalihama

Osnovni profesionalni merač pH vrednosti rastvora i tečnosti. Koristi se prilikom laboratorijskih i terenskih ispitivanja kiselosti tečnosti. Opseg merača je od 0 do 14 pH. MW101 PRO merač koristi sondu model SE220 koja se povezuje sa uređajem kablom sa BNC konekcijom. Koristi temperaturnu kompenzaciju za veću preciznost merenja.

MW101 SOIL PRO pH Merač za Zemljište Milwaukee

19.890 RSD

5 na zalihama

Profesionalni merač pH vrednosti poljoprivrednog zemljišta i zemljišnog rastvora. Koristi se prilikom laboratorijskih i terenskih ispitivanja kiselosti zemljišta i zemljišnih rastvora. Opseg merača je od 0 do 14 pH. MW101 Soil PRO merač koristi staklenu sondu model MA918B/1 koja se povezuje sa uređajem kablom sa BNC konekcijom.

MW102 pH Merač Milwaukee

17.658 RSD

2 na zalihama

Osnovni profesionalni merač pH vrednosti rastvora i tečnosti i temperature. Koristi se prilikom laboratorijskih i terenskih ispitivanja kiselosti i temperature tečnosti i rastvora. Opseg merača je od -2.00 do 16.00 pH. MW102 merač koristi dve sonde, od čega je jedna za pH vrednost, a druga za temperaturu.