Prikaz 1–12 od 19 rezultata

2 u 1 Merač Zemljišta

948 RSD

22 na zalihama

Merač kvaliteta zemljišta 2u1 na vrlo ekonomičan način može u mnogome da Vam pomogne pri gajenju biljaka. Ovaj tester pomoćiće Vam da saznate vlažnost zemlje ili nekog drugog supstrata kao i njegovu pH vrednost. upoznati sa ovim vrednostima, moćićete lakše i bolje da se brinete o svojim biljkama. Merač je mali i jednostavan, a može se koristiti u kući kao i na otvorenom.

Analogni Merač Temperature i Vlažnosti vazduha zidno stoni

297 RSD

267 na zalihama

Analogni Merač Temperature i Vlažnosti vazduha (zidno/stoni) je jednostavan merač za merenje temperature i vlažnosti vazduha. Senzori za vlažnost i temperaturu vazduha nalaze se u plastičnom kućištu samog merača. Može se koristiti u inkubatorima, plastenicima, staklenicima, kućnim prostorijama, garaži, i sl.

Digitalni Higro Termometar HTC 1

750 RSD

276 na zalihama

Digitalni hidro termometar HTC 1 je merač za merenje temperature i vlažnosti vazduha. Može se koristiti kao stoni ili zidni merač. Kao dodatnu opciju poseduje memoriju i "pamti" najvišu i najnižu izmerenu temperaturu i vlažnost vazduha za protekla 24h. Opseg merenja za temperaturu je od - 10°C do +50°C, a za vlagu od 20%RH do 95%RH.

Vlagomer Termometar Živin

294 RSD

281 na zalihama

Zidna verzija živinog termometra sa vlagomerom. Merač radi bez baterija.

3 u 1 Merač Tla

996 RSD

199 na zalihama

Ovim meračem jednostavno možete da odredite kada treba zaliti biljke,odnosno kada je došlo do isušivanja supstrata. Elektroda dužine 21cm meri vrednosti u nivou korenovog sistema, kako ph vrednosti, tako i vlažnosti. Merač radi BEZ baterija i fabrički je naštelovan!

Merač Termo Vlagomer WT83

2.808 RSD

53 na zalihama

Merač Termo Vlagomer WT83 je profesionalni prenosivi instrument kompanije Wintact za precizno merenje temperature i vlažnosti vazduha. Poseduje mogućnost pamćenja najviše i najniže izmerene vrednosti. Meri temperaturu u rasponu od – 20°C do +70°C, a relativnu vlažnost u rasponu od 0 do 100 % RH.

Merač Termo Vlagomer WT83B

3.639 RSD

10 na zalihama

Merač Termo Vlagomer WT83B je profesionalni prenosivi instrument kompanije Wintact za precizno merenje temperature i vlažnosti vazduha. Meri temperaturu u rasponu od – 20°C do +70°C, a relativnu vlažnost u rasponu od 0 do 100 % RH. Poseduje Bluetooth opciju za povezivanje sa aplikacijom.

Irometar SR 30cm

16.560 RSD

2 na zalihama

Irometar 30cm se koristi za merenje vlažnosti zemljišta do 30 cm dubine. Poželjno je da se merač celom dužinom ubode u zemljište i da se vlažnost kontinualno prati, mada se može vršiti i povremeni premeštaj irometra kako bi se odredila vlažnost na više mesta u okviru jedne proizvodne parcele i stekla vernija slika o situaciji na terenu. Praktičnije rešenje je instalacija više irometara na parceli. Irometar 30cm se po potrebi može koristiti i za određivanje vlažnosti u slojevima plićim od 30cm, samo je potrebno izbušiti pliću rupu i u nju postaviti irometar do granice otpora.

Irometar 60cm SR

17.496 RSD

2 na zalihama

Irometar 60cm SR koristi se za merenje vlažnosti zemljišta do 60 cm dubine. Poželjno je da se merač celom dužinom ubode u zemljište i da se vlažnost kontinualno prati, mada se može vršiti i povremeni premeštaj irometra kako bi se odredila vlažnost na više mesta u okviru jedne proizvodne parcele i stekla vernija slika o situaciji na terenu. Praktičnije rešenje je instalacija više irometara na parceli. Irometar 60cm se po potrebi može koristiti i za određivanje vlažnosti u slojevima plićim od 60cm, samo je potrebno izbušiti pliću rupu i u nju postaviti irometar do granice otpora. SR verzija ima zamenljivu polu-propusnu plastiku na kraju sonde.

Merač temperature i vlažnosti 303

1.092 RSD

345 na zalihama

Merač temperature i vlažnosti 303 je jednostavan merač za merenje temperature i vlažnosti vazduha. Može se koristiti kao stoni ili zidni merač. Kao dodatnu opciju poseduje memoriju i "pamti" najvišu i najnižu izmerenu temperaturu i vlažnost vazduha za protekla 24h. Opseg merenja za temperaturu je od - 20°C do +50°C, a za vlagu od 10%RH do 95%RH.

Merač Temperature i Vlažnosti 303C

1.698 RSD

97 na zalihama

Merač temperature i vlažnosti 303C je jednostavan merač za merenje temperature i vlažnosti vazduha. Može se koristiti kao stoni ili zidni merač. Poseduje mogućnost merenja dve temperature: na sondi merača koja se nalazi na kablu dužine 2m, i na senzoru koji se nalazi u samom kućištu merača. Memoriše najviše i najniže izmerene vrednosti temperature i vlažnosti vazduha za protekla 24h.

Merač Temperature i Vlažnosti ST 3

513 RSD

580 na zalihama

Merač Temperature i Vlažnosti ST 3 (sa sondom) je jednostavan merač za merenje temperature i vlažnosti vazduha. Senzori za vlažnost i temperaturu vazduha nalaze se na samoj sondi merača. Opseg merenja temperature je od -50°C do +70°C, a za vlažnost vazduha od 10% do 99%.