Prikaz 1–12 od 20 rezultata

Vlagomer Termometar Živin

294 RSD

81 na zalihama

Zidna verzija živinog termometra sa vlagomerom. Merač radi bez baterija.

Merač Termo Vlagomer WT83

3.120 RSD

41 na zalihama

Merač Termo Vlagomer WT83 je profesionalni prenosivi instrument kompanije Wintact za precizno merenje temperature i vlažnosti vazduha. Poseduje mogućnost pamćenja najviše i najniže izmerene vrednosti. Meri temperaturu u rasponu od – 20°C do +70°C, a relativnu vlažnost u rasponu od 0 do 100 % RH.

2 u 1 Merač Zemljišta

948 RSD

169 na zalihama

Merač kvaliteta zemljišta 2u1 na vrlo ekonomičan način može u mnogome da Vam pomogne pri gajenju biljaka. Ovaj tester pomoćiće Vam da saznate vlažnost zemlje ili nekog drugog supstrata kao i njegovu pH vrednost. upoznati sa ovim vrednostima, moćićete lakše i bolje da se brinete o svojim biljkama. Merač je mali i jednostavan, a može se koristiti u kući kao i na otvorenom.

Analogni Merač Temperature i Vlažnosti vazduha zidno stoni

297 RSD

154 na zalihama

Analogni Merač Temperature i Vlažnosti vazduha (zidno/stoni) je jednostavan merač za merenje temperature i vlažnosti vazduha. Senzori za vlažnost i temperaturu vazduha nalaze se u plastičnom kućištu samog merača. Može se koristiti u inkubatorima, plastenicima, staklenicima, kućnim prostorijama, garaži, i sl.

Digitalni Higro Termometar HTC 1

750 RSD

89 na zalihama

Digitalni hidro termometar HTC 1 je merač za merenje temperature i vlažnosti vazduha. Može se koristiti kao stoni ili zidni merač. Kao dodatnu opciju poseduje memoriju i "pamti" najvišu i najnižu izmerenu temperaturu i vlažnost vazduha za protekla 24h. Opseg merenja za temperaturu je od - 10°C do +50°C, a za vlagu od 20%RH do 95%RH.

3 u 1 Merač Tla

996 RSD

2 na zalihama

Ovim meračem jednostavno možete da odredite kada treba zaliti biljke,odnosno kada je došlo do isušivanja supstrata. Elektroda dužine 21cm meri vrednosti u nivou korenovog sistema, kako ph vrednosti, tako i vlažnosti. Merač radi BEZ baterija i fabrički je naštelovan!

Merač Termo Vlagomer WT83B

3.639 RSD

NEDOSTUPNO

Merač Termo Vlagomer WT83B je profesionalni prenosivi instrument kompanije Wintact za precizno merenje temperature i vlažnosti vazduha. Meri temperaturu u rasponu od – 20°C do +70°C, a relativnu vlažnost u rasponu od 0 do 100 % RH. Poseduje Bluetooth opciju za povezivanje sa aplikacijom.

Irometar SR 30cm

16.560 RSD

2 na zalihama

Irometar 30cm se koristi za merenje vlažnosti zemljišta do 30 cm dubine. Poželjno je da se merač celom dužinom ubode u zemljište i da se vlažnost kontinualno prati, mada se može vršiti i povremeni premeštaj irometra kako bi se odredila vlažnost na više mesta u okviru jedne proizvodne parcele i stekla vernija slika o situaciji na terenu. Praktičnije rešenje je instalacija više irometara na parceli. Irometar 30cm se po potrebi može koristiti i za određivanje vlažnosti u slojevima plićim od 30cm, samo je potrebno izbušiti pliću rupu i u nju postaviti irometar do granice otpora.

Irometar 60cm SR

17.496 RSD

NEDOSTUPNO

Irometar 60cm SR koristi se za merenje vlažnosti zemljišta do 60 cm dubine. Poželjno je da se merač celom dužinom ubode u zemljište i da se vlažnost kontinualno prati, mada se može vršiti i povremeni premeštaj irometra kako bi se odredila vlažnost na više mesta u okviru jedne proizvodne parcele i stekla vernija slika o situaciji na terenu. Praktičnije rešenje je instalacija više irometara na parceli. Irometar 60cm se po potrebi može koristiti i za određivanje vlažnosti u slojevima plićim od 60cm, samo je potrebno izbušiti pliću rupu i u nju postaviti irometar do granice otpora. SR verzija ima zamenljivu polu-propusnu plastiku na kraju sonde.

Merač temperature i vlažnosti 303

1.092 RSD

279 na zalihama

Merač temperature i vlažnosti 303 je jednostavan merač za merenje temperature i vlažnosti vazduha. Može se koristiti kao stoni ili zidni merač. Kao dodatnu opciju poseduje memoriju i "pamti" najvišu i najnižu izmerenu temperaturu i vlažnost vazduha za protekla 24h. Opseg merenja za temperaturu je od - 20°C do +50°C, a za vlagu od 10%RH do 95%RH.

Merač Temperature i Vlažnosti 303C

1.698 RSD

50 na zalihama

Merač temperature i vlažnosti 303C je jednostavan merač za merenje temperature i vlažnosti vazduha. Može se koristiti kao stoni ili zidni merač. Poseduje mogućnost merenja dve temperature: na sondi merača koja se nalazi na kablu dužine 2m, i na senzoru koji se nalazi u samom kućištu merača. Memoriše najviše i najniže izmerene vrednosti temperature i vlažnosti vazduha za protekla 24h.

Merač Temperature i Vlažnosti ST 3

513 RSD

376 na zalihama

Merač Temperature i Vlažnosti ST 3 (sa sondom) je jednostavan merač za merenje temperature i vlažnosti vazduha. Senzori za vlažnost i temperaturu vazduha nalaze se na samoj sondi merača. Opseg merenja temperature je od -50°C do +70°C, a za vlažnost vazduha od 10% do 99%.