Prikazani svi od ukupno 7 rezultata

Alkoholmetar 0 do 100

480 RSD

43 na zalihama

Alkoholmetar 0-100 je merač koji se koristi za određivanje nivoa alkohola u alkoholnim pićima. Uz merač se dobija tabelica za preračunavanje nivoa alkohola u odnosu na temperaturu, kako bi se obezbedila visoka preciznost merenja.

Grad za Rakiju sa Termometrom

999 RSD

115 na zalihama

Grad za Rakiju se koristi za određivanje nivoa alkohola pre svega u rakiji, a potom i drugim alkoholnim pićima. Ovaj grad ima ugrađen termometar, tako da se istovremeno sa očitavanjem gradaže ili stepenaže, može očitati i temperatura rakije. Uz pomoć tabelice za preračunavanje temperature, brzo se dolazi do visoko precizne vrednosti jačine alkohola.

Menzura Plastična PP 100ml

324 RSD

25 na zalihama

Plastična menzura zapremine 100ml se najčešće koristi prilkom određivanja sadržaja alkohola u rakiji, grožđanom soku (širi), drugim alkoholnim pićima, ali se može koristiti za precizno određivanje zapremine raznih drugih vrsta tečnosti.

Menzura Plastična PP 250ml

573 RSD

29 na zalihama

Plastična menzura zapremine 250 ml se najčešće koristi prilkom određivanja sadržaja alkohola u rakiji, grožđanom soku (širi), drugim alkoholnim pićima, ali se može koristiti za precizno određivanje zapremine raznih drugih vrsta tečnosti.

Menzura Plastična PP 500ml

717 RSD

20 na zalihama

Menzura Plastična PP 500ml se najčešće koristi prilkom određivanja sadržaja alkohola u rakiji, grožđanom soku (širi), drugim alkoholnim pićima, ali se može koristiti za precizno određivanje zapremine raznih drugih vrsta tečnosti.

Merač Gustine Mleka

540 RSD

NEDOSTUPNO

Merač gustine mleka je terenski merač kojim se vrlo lako i brzo može izvršiti merenje. Dobija se u plastičnoj futroli koja služi kao zaštita, a pogodna je za sigurno skladištenje i prenos.

Merač Sadržaja Šećera (3 opsega)

999 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Merač Sadržaja Šećera se koristi za merenje nivoa šećera u različitim vrstama rastvora, a najčešće kod pripreme alkoholnih pića, naročito vina. Za potrebe merenja nivoa šećera u širi dovoljno je koristiti samo jedan od tri merača iz seta i to onaj koji ima opseg od 0 do 30%.