Prikazani svi od ukupno 5 rezultata

Cev za rasprskivače 60cm 1/2″

240 RSD

7 na zalihama

PVC dužine 60cm za povezivanje kružnih i sektorskih rasprskivača iz naše ponude sa crevom za navodnjavanje.

Cev za rasprskivače 60cm 3/4 x 3/4

282 RSD

3 na zalihama

Vertikalne cevi (nosači dužine 60cm) za rasprskivače idealne su za montiranje površinskih statičkih rasprskivača u dvorištima, baštama, njivama, i td. Na ove čevi se mogu instalirati rasprskivači različitih promera (koršćenjem nipli-reducira, i muf-reducira). Dužina cevi od 60cm odgovara zalivanju skoro svih biljnih vrsta (izuzev ratarskih kultura poput kukuruza, suncokreta, i sl.).

Cev za rasprskivače MxF 30cm ¾“x½“

200 RSD

18 na zalihama

PVC dužine 30cm za povezivanje kružnih i sektorskih rasprskivača iz naše ponude sa crevom za navodnjavanje.

Kružni rasprskivač

582 RSD

2 na zalihama

Kružni rasprskivač od ½“ koristi se za navodnjavanje: travnjaka, povrtarskih kultura, ukrasnog bilja, začinskog bilja i okopavinskih useva. Isporučuje vodu u vidu fine „kiše“ (kapljice vode su manjeg prečnika) čime se eliminiše mogućnost mehaničkih oštećenja biljaka i/ili narušavanje strukture zemljišta. Daje približno istu količinu vode duž celog poluprečnika zalivanja (od ose rasprskivača do kraja luka zalivanja). Dizne rasprskivača se, ručno, veoma lako skidaju i zamenjuju.

Sektorski rasprskivač

468 RSD

9 na zalihama

Sektorski rasprskivač od ½“ koristi se za navodnjavanje: travnjaka, povrtarskih kultura, ukrasnog bilja, začinskog bilja i okopavinskih useva. Poseduje mehanizam za podešavanje odgovarajućeg sektora koji bi trebao da bude prskan. Dizne rasprskivača se, ručno, veoma lako skidaju i zamenjuju.