Prikazani svi od ukupno 6 rezultata

Perlit 100l GramoFlor

3.573 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Perlit je supstrat koji može da se koristi samostalno ili u kombinaciji sa ostalim supstratima. Samostalno se uspešno koristi pri hidroponskom uzgoju voća i povrća. Kada se meša sa ostalim supstratima poboljšava vodno-vazdušne osobine zemljišta, i pomaže boljem rastu i razvoju korenovog sistema.

Perlit 5L

288 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Agroperlit je supstrat koji može da se koristi samostalno ili u kombinaciji sa ostalim supstratima. Samostalno se uspešno koristi pri hidroponskom uzgoju voća i povrća. Kada se meša sa ostalim supstratima poboljšava vodno-vazdušne osobine zemljišta, i pomaže boljem rastu i razvoju korenovog sistema.

Plagron Perlit 10L

837 RSD

122 na zalihama

Plagronov perlit je vrhunskog kvaliteta, daleko čistiji i kvalitetniji od bilo kog drugog perlita na našem tržištu. Plagronov perlit se ne kruni i ima odličnu moć zadržavanja vode. Upija i zadržava vlagu sa svim rastvorenim materijama iz zemljišta čineći je lako dostpupnom biljkama duži vremenski period.

Plagron Perlit 60L

3.120 RSD

107 na zalihama

Plagron Perlit je materijal prirodnog porekla koji nastaje procesom prerade vulkanskih stena. Termičkom obradom vulkanske stene uvećavaju svoju zapreminu i menjaju unutrašnju strukturu čime nastaju granule sunđeraste i porozne strukture i male specifične težine. Zahvaljujući svojoj hemijskoj inertnosti perlit je postojan materijal, neaktivan sa rastvorima mineralnih đubriva, pesticida i ostalih hemijskih sredstava. On upija i zadržava vlagu sa svim rastvorenim materijama iz zemljišta čineći je lako dostpupnom biljkama duži vremenski period.

Vermikulit 100L

5.370 RSD

76 na zalihama

Mineralni supstrat za upotrebu u hortikulturi. Poboljšava vodno vazdušne uslove sredine, kao i fizičke osobine zemljšta. Postojan je i trajan sa neutralnom pH vrednošću.

Vermikulit 5L

420 RSD

85 na zalihama

Mineralni supstrat za upotrebu u hortikulturi. Poboljšava vodno vazdušne uslove sredine, kao i fizičke osobine zemljšta. Postojan je i trajan sa neutralnom pH vrednošću.