Prikaz 1–12 od 15 rezultata

LED Full Spectrum Model Q 100W

10.746 RSD

4 na zalihama

LED Full Spectrum Model Q 100W je mali led panel snage 100W. Idealan je za uzgoj biljaka tokom svih faza rasta . Čini deo revolucionarne serije Led panela namenjenih za dobijanje kvalitetnijih i većih prinosa, dok troši upola manje struje i stvara drastično manje toplote u donosu na HID (HPS) rasvetu. Sa 2.5 µmol/J efikasnosti može se koristiti za mikrobilje, vegetaciju ili kompletnu fazu cvetanja i plodonošenja.

LED Naočare

2.997 RSD

11 na zalihama

LED Naočare - Rad sa LED osvetljenjem može imati dugoročan negativan efekat na vaš vid. Ove naočare za rasvetu opremljene sočivima za reprodukciju za balansiranje osvetljenja u sobi za uzgoj koje će smanjiti naprezanje očiju, mentalno naprezanje i ukupan umor. Blokira UV zrake Stalno izlaganje visokim nivoima UV i infracrvenog zračenja može dovesti do nepovratnog oštećenja oka. Naša staklena sočiva u prostoriji za uzgoj mogu da blokiraju sve štetne talasne dužine, što je prijatno za oči da cvetaju u okruženju prostorije za uzgoj.

LED Full Spectrum Model C 200W

19.542 RSD

NEDOSTUPNO

LED Full Spectrum Model C 200W je led panel snage 200W. Idealan je za uzgoj biljaka tokom svih faza rasta. Čini deo revolucionarne serije Led panela namenjenih za dobijanje kvalitetnijih i većih prinosa, dok troši upola manje struje i stvara drastično manje toplote u donosu na HID (HPS) rasvetu. Sa 2.4 µmol/J efikasnosti može se koristiti za vegetaciju ili kompletnu fazu cvetanja i plodonošenja.

LED Full Spectrum Model C 300W

27.696 RSD

NEDOSTUPNO

LED Full Spectrum Model C 300W je led panel snage 300W. Idealan je za uzgoj biljaka tokom svih faza rasta. Čini deo revolucionarne serije Led panela namenjenih za dobijanje kvalitetnijih i većih prinosa, dok troši upola manje struje i stvara drastično manje toplote u donosu na HID (HPS) rasvetu. Sa 2.4 µmol/J efikasnosti može se koristiti za vegetaciju ili kompletnu fazu cvetanja i plodonošenja.

LED Full Spectrum Model X 250W

24.480 RSD

NEDOSTUPNO

LED Full Spectrum Model X 250W je led panel snage 250W. Idealan je za uzgoj biljaka tokom svih faza rasta. Čini deo revolucionarne serije Led panela namenjenih za dobijanje kvalitetnijih i većih prinosa, dok troši upola manje struje i stvara drastično manje toplote u donosu na HID (HPS) rasvetu. Sa 2.4 µmol/J efikasnosti može se koristiti za vegetaciju ili kompletnu fazu cvetanja i plodonošenja.

LED Full Spectrum Model X 350W

31.680 RSD

6 na zalihama

LED Full Spectrum Model X 350W je led panel snage 360W. Idealan je za uzgoj biljaka tokom svih faza rasta. Čini deo revolucionarne serije Led panela namenjenih za dobijanje kvalitetnijih i većih prinosa, dok troši upola manje struje i stvara drastično manje toplote u donosu na HID (HPS) rasvetu. Sa 2.4 µmol/J efikasnosti može se koristiti za vegetaciju ili kompletnu fazu cvetanja i plodonošenja.

LED Full Spectrum Model Q 200W

18.237 RSD

27 na zalihama

LED Full Spectrum Model Q 200W je led panel snage 200W. Idealan je za uzgoj biljaka tokom svih faza rasta. Čini deo revolucionarne serije Led panela namenjenih za dobijanje kvalitetnijih i većih prinosa, dok troši upola manje struje i stvara drastično manje toplote u donosu na HID (HPS) rasvetu. Sa 2.5 µmol/J efikasnosti može se koristiti za vegetaciju ili kompletnu fazu cvetanja i plodonošenja.

LED Quantum Board 240W

27.576 RSD

NEDOSTUPNO

Vrlo jednostavni i efikasni LED paneli snage 240W punog spektra za gajenje biljaka u svim fazama. Quantum Board panel od 240W na sebi ima 624 Samsung čip dioda i pokriva površinu od 92 x 122 cm. Sa 2.3 µmol/J efikasnosti može se koristiti za mikrobilje, vegetaciju ili kompletnu fazu cvetanja.

LED Grow Bar 750W

95.853 RSD

NEDOSTUPNO

LED Grow Bar 750W predstavlja jednostavnu i efikasnu LED rasvetu koja koristi nizove dioda koje emituju svetlost punog spektra za uzgoj biljaka u svim fazama rasta. Nizovi Led dioda dovode do ravnomernog širenja svetlosti na kratkoj udaljenost što dovodi do bolje iskorišćenosti svetla. Ovaj led bar pokriva površinu od 180 x 180 cm, a njegova efikasnost iznosi 2,3 µmol/J.

LED Full Spectrum Model E 400W

44.814 RSD

9 na zalihama

LED Full Spectrum Model E 400W je led panel dizajniran da pruži više svetlosti koju biljke mogu da iskoriste dok troši manje struje. Radi se o sklopivom (pod uglom od 180 stepeni) panelu sa manuelnim dimovanjem svetla. Koristi savršenu kombinaciju belih i crvenih LED dioda punog spektra - Savršen spektar za sve faze rasta i razvoja biljke.  Efikasnost ovog panela iznosi 2,4 µmol/J, a PPF vrednost 960μmol/s.

LED Full Spectrum Model E 720W

62.220 RSD

4 na zalihama

LED Full Spectrum Model E 720W je led panel dizajniran da pruži više svetlosti koju biljke mogu da iskoriste dok troši manje struje. Radi se o sklopivom (pod uglom od 180 stepeni) panelu sa manuelnim dimovanjem svetla. Koristi savršenu kombinaciju belih i crvenih LED dioda punog spektra - Savršen spektar za sve faze rasta i razvoja biljke.  Efikasnost ovog panela iznosi 2,4 µmol/J, a PPF vrednost 1728μmol/s.

LED Smart Controller

14.340 RSD

3 na zalihama

Predstavljamo svestrani Smart LED kontroler, praktičnu digitalnu kontrolnu jedinicu osvetljenja dizajniranu za upravljanje do 30 HPS ili LED rasvetnih tela bez napora. Kontroler pruža pouzdane opcije regulacije svetla i omogućava vam da birate između PVM (Pulse Vidth Modulation) ili 0-10v protokola, što znači da se Smart LED kontroler neprimetno integriše sa različitim podešavanjima osvetljenja drugih proizvođača, kao i sa digitalnim balastom od 600W.