Prikazani svi od ukupno 4 rezultata

LED Full Spectrum Model E 720W

62.220 RSD

4 na zalihama

LED Full Spectrum Model E 720W je led panel dizajniran da pruži više svetlosti koju biljke mogu da iskoriste dok troši manje struje. Radi se o sklopivom (pod uglom od 180 stepeni) panelu sa manuelnim dimovanjem svetla. Koristi savršenu kombinaciju belih i crvenih LED dioda punog spektra - Savršen spektar za sve faze rasta i razvoja biljke.  Efikasnost ovog panela iznosi 2,4 µmol/J, a PPF vrednost 1728μmol/s.

LED Smart Controller

14.340 RSD

3 na zalihama

Predstavljamo svestrani Smart LED kontroler, praktičnu digitalnu kontrolnu jedinicu osvetljenja dizajniranu za upravljanje do 30 HPS ili LED rasvetnih tela bez napora. Kontroler pruža pouzdane opcije regulacije svetla i omogućava vam da birate između PVM (Pulse Vidth Modulation) ili 0-10v protokola, što znači da se Smart LED kontroler neprimetno integriše sa različitim podešavanjima osvetljenja drugih proizvođača, kao i sa digitalnim balastom od 600W.

LED 780W Full Spectrum + UV

109.155 RSD

4 na zalihama

Ovo moćno svetlo za rast nudi optimizovan spektar koji omogućava efikasno upravljanje usevom. Sa mogućnošću odabira izlazne boje, UV intenziteta i optimalnih nivoa PPFD-a, imate kontrolu da postignete velike prinose i visoku potenciju u vašim biljkama. Bez obzira da li rastete u urbanim zatvorenim prostorijama za uzgoj ili u šatorima, Spec-Perfect UV+ je napravljen tako da izdrži gruba hortikulturna okruženja.

Pioneer 600W LED Panel

46.980 RSD

NEDOSTUPNO

Pioneer 600W LED Panel je odličnog kvaliteta po pristupačnoj ceni. Nudi svetlost punog spektra od 1870 µMol/S, sa više crvene svetlosti, za poboljšano cvetanje. Model Pioneer 600W LED je inovativan 6 bar, plug & play sklopivi uređaj sa dugim vekom trajanja i diodama visoke efikasnosti. Poseduje Boost opciju na 720W za maksimalne rezultate u poslednjim nedeljama cvetanja!