Prikazani svi od ukupno 6 rezultata

Standard 250W Komplet

4.785 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Standardni komplet od 250W za gajenje biljaka. Dobijate sve povezano , spremno da uključite u utičnicu i odpočnete sa gajenjem odmah! U kompletu se dobija HPS sijalica SuperBloom za fazu cvetanja biljaka. Ovaj komplet u zatvorenom prostoru maksimalno pokriva površinu do jednog kvadrata.

Cool-Tube 250W Komplet

7.548 RSD

DOSTUPNO ODMAH

Cool Tube komplet od 250W za gajenje biljaka. Dobijate sve povezano , spremno da uključite u utičnicu i otpočnete sa gajenjem odmah! U kompletu se dobija MH sijalica SuperGrow za fazu vegetacije. Ovaj komplet u zatvorenom prostoru maksimalno pokriva površinu do jednog kvadrata.

LED Full Spectrum Model X 250W

24.480 RSD

NEDOSTUPNO

LED Full Spectrum Model X 250W je led panel snage 250W. Idealan je za uzgoj biljaka tokom svih faza rasta. Čini deo revolucionarne serije Led panela namenjenih za dobijanje kvalitetnijih i većih prinosa, dok troši upola manje struje i stvara drastično manje toplote u donosu na HID (HPS) rasvetu. Sa 2.4 µmol/J efikasnosti može se koristiti za vegetaciju ili kompletnu fazu cvetanja i plodonošenja.

Lumatek 250W digitalni balast

12.600 RSD

4 na zalihama

Lumatek 250W digitalni balast koristi se za visokonaponske HPS i MH sijalice za gajenje biljaka. Hladan na dodir, tih, lagan, siguran i bezbedan. Digitalni balasti su odličnog kvaliteta i pored napajanja sijalice troše jako malo struje! Balasti se prodaju povezani, sa kablovima, Plug & Play!

Lumatek HPS 250W

2.970 RSD

NEDOSTUPNO

Lumatek HPS sijalice za gajenje biljaka su jedne od najboljih izbora u hortikulturi. PAR/PFF (Fotosintetičko aktivno zračenje) nivo je znatno veći nego kod konkurentskih sijalica, zahvaljujući interakciji sa hemikalijama unutar tube što stabilizuje hemijsku smešu. Ovom tehnologijom se postiže duži vek trajanja lampe, poboljšavajući tako postojanost boje i održavanje nivoa iste.

Lumatek MH 250W

2.880 RSD

7 na zalihama

Lumatek MH sijalice za gajenje biljaka su jedne od najboljih izbora u hortikulturi. Puls-start tehnologija omogućava brže vreme pokretanja i ponovnog pokretanja, duži vek trajanja sijalice, kao i povećano održavanje nivoa PAR/PFF (Fotosintetičko aktivno zračenje).