Prikaz 1–12 od 23 rezultata

Čelična Gumirana Šelna 250

1.236 RSD

23 na zalihama

Čelična Gumirana Šelna se koristi za povezivanje cevi i elemenata ventilacionig sistema okruglog preseka (npr. filteri, grejači, ventilatori, prigušivači zvuka, itd.).  Izgrađena je od pocinkovane čelične trake, a sa unutrašnje strane je obložena penastom gumom za bolje i čvršće povezivanje i smanjenje vibracija.

Čelična Nerđajuća Šelna 250

141 RSD

78 na zalihama

Čelične Nerđajuće Šelne su dizajnirane za brzu i pouzdanu montažu i povezivanje različitih okruglih komponenti ventilacionog sistema. Zahvaljujući njima olakšava se ugradnja i uklanjanje ventilatora, kao i održavanje i čišćenje ventilatora. Takođe, šelnama možete da spojite aluflex crevo sa otvorom ventilatora. Šelne, odnosno stezaljke, se pričvršćuju šrafovima koji dolaze zajedno sa njima.

Čelična Pocinkovana Šelna 250

78 RSD

72 na zalihama

Čelične Pocinkovane Šelne su dizajnirane za brzu i pouzdanu montažu i povezivanje različitih okruglih komponenti ventilacionog sistema. Zahvaljujući njima olakšava se ugradnja i uklanjanje ventilatora, kao i održavanje i čišćenje ventilatora. Takođe, šelnama možete da spojite aluflex crevo sa otvorom ventilatora. Šelne, odnosno stezaljke, se pričvršćuju šrafovima koji dolaze zajedno sa njima.

Flange 250 PL

366 RSD

19 na zalihama

Flange 250 PL služi za povezivanje fleksibilnih i plastičnih kanala za vazduh odgovarajućeg prečnika. Tačnije, Flange 250 PL će vam pomoći da povežete creva i/ili otvore koji nisu istih dimenzija. Omogućavaju montažu za zid ili plafon. Pričvršćavaju se pomoću šrafova. Izgrađeni su od tvrde polipropilen (PP) plastike.

Flange φ250

1.020 RSD

15 na zalihama

Flange FM 250 služi za povezivanje fleksibilnih i plastičnih kanala za vazduh odgovarajućeg prečnika. Tačnije, Flange FM 250 će vam pomoći da povežete creva i/ili otvore koji nisu istih dimenzija. Omogućavaju montažu za zid ili plafon. Pričvršćavaju se pomoću šrafova. Izgrađeni su od specijalnog čelika sa polimernim premazom.

Can Max Fan Pro AC 250/1660m³/h 2 Speed

37.350 RSD

2 na zalihama

Can Max Fan Pro AC 250/1660 2 Speed je dijagonalni ventilator holandske kompanije Can-Filters. Poseduje prekidač za promenu brzine sa 1470 m3/h na 1660 m3/h i obrnuto.

Vents Boost 200 RV

21.228 RSD

2 na zalihama

Inline VENTS Boost ventilatori pružaju tihi rad i visoke performanse, kompatibilni su sa različitim vazdušnim kanalima i idealni su za komercijalne i industrijske objekte sa visokim zahtevima za nivo buke, poput biblioteka, konferencijskih sala, obrazovnih ustanova i vrtića. Inline Vents Boost RV dolazi sa ugrađenim prekidačem za tri brzine i električnim priključkom za jednostavnu upotrebu.

Vents Boost I 200 RV

33.216 RSD

1 na zalihama

Inline VENTS Boost ventilatori pružaju tihi rad i visoke performanse, kompatibilni su sa različitim vazdušnim kanalima i idealni su za komercijalne i industrijske objekte sa visokim zahtevima za nivo buke, poput biblioteka, konferencijskih sala, obrazovnih ustanova i vrtića. Inline Vents Boost-I RV - sa ugrađenim prekidačem za tri brzine, napojnim kablom i priključkom za električnu mrežu.

Vents Boost I 200 Un

38.256 RSD

2 na zalihama

Inline VENTS Boost ventilatori pružaju tihi rad i visoke performanse, kompatibilni su sa različitim vazdušnim kanalima i idealni su za komercijalne i industrijske objekte sa visokim zahtevima za nivo buke, poput biblioteka, konferencijskih sala, obrazovnih ustanova i vrtića. Boost-I Un - sa ugrađenim glatkim kontrolerom brzine, kontrolerom temperature sa spoljnim temperaturnim senzorom, napojnim kablom i priključkom za električnu mrežu.

Vents Boost I 250 RV

53.250 RSD

2 na zalihama

Inline VENTS Boost ventilatori pružaju tihi rad i visoke performanse, kompatibilni su sa različitim vazdušnim kanalima i idealni su za komercijalne i industrijske objekte sa visokim zahtevima za nivo buke, poput biblioteka, konferencijskih sala, obrazovnih ustanova i vrtića. Boost-I RV - sa ugrađenim prekidačem za tri brzine, napojnim kablom i priključkom za električnu mrežu.

Vents TT PRO 250

18.894 RSD22.887 RSD

7 na zalihama

Ventilatori Vents TT PRO odlikuju se širokim spektrom primene i visokim performansama. Posebno su dizajnirani za primenu u vidu dovodne i izduvne ventilacije prostorija kojim je potreban visok pritisak, snažan protok vazduha i nizak nivo buke. Dostupni su ventilatori sa različitim promerima otvora (Ø 100, Ø 125, Ø 150, Ø 200, Ø 250 i Ø 315), kao i modeli bez potenciometra, sa potenciometrom (P) i modeli sa sondom za temperaturu (U - sonda unutar ventilatora; Un - spoljnja sonda).

Vents VK 250 Ventilator

12.072 RSD17.070 RSD

16 na zalihama

Turbina promera φ250mm maksimalnog protoka 1080m³/h sa termokontrolerom i frekvencionim potenciomerom izrađena od kvalitetne ABS plastike što omogućava znatno niži nivo buke pri radu.