Prikaz 1–12 od 16 rezultata

Čelična Gumirana Šelna 200

1.146 RSD

70 na zalihama

Čelična Gumirana Šelna se koristi za povezivanje cevi i elemenata ventilacionig sistema okruglog preseka (npr. filteri, grejači, ventilatori, prigušivači zvuka, itd.).  Izgrađena je od pocinkovane čelične trake, a sa unutrašnje strane je obložena penastom gumom za bolje i čvršće povezivanje i smanjenje vibracija.

Čelična Nerđajuća Šelna 200

138 RSD

71 na zalihama

Čelične Nerđajuće Šelne su dizajnirane za brzu i pouzdanu montažu i povezivanje različitih okruglih komponenti ventilacionog sistema. Zahvaljujući njima olakšava se ugradnja i uklanjanje ventilatora, kao i održavanje i čišćenje ventilatora. Takođe, šelnama možete da spojite aluflex crevo sa otvorom ventilatora. Šelne, odnosno stezaljke, se pričvršćuju šrafovima koji dolaze zajedno sa njima.

Čelična Pocinkovana Šelna 200

75 RSD

3 na zalihama

Čelične Pocinkovane Šelne su dizajnirane za brzu i pouzdanu montažu i povezivanje različitih okruglih komponenti ventilacionog sistema. Zahvaljujući njima olakšava se ugradnja i uklanjanje ventilatora, kao i održavanje i čišćenje ventilatora. Takođe, šelnama možete da spojite aluflex crevo sa otvorom ventilatora. Šelne, odnosno stezaljke, se pričvršćuju šrafovima koji dolaze zajedno sa njima.

Flange 200 PL

294 RSD

40 na zalihama

Flange 200 PL služi za povezivanje fleksibilnih i plastičnih kanala za vazduh odgovarajućeg prečnika. Tačnije, Flange 200 PL će vam pomoći da povežete creva i/ili otvore koji nisu istih dimenzija. Omogućavaju montažu za zid ili plafon. Pričvršćavaju se pomoću šrafova. Izgrađeni su od tvrde polipropilen plastike.

Flange φ200

666 RSD

20 na zalihama

Flange FM 200 služi za povezivanje fleksibilnih i plastičnih kanala za vazduh odgovarajućeg prečnika. Tačnije, Flange FM 200 će vam pomoći da povežete creva i/ili otvore koji nisu istih dimenzija. Omogućavaju montažu za zid ili plafon. Pričvršćavaju se pomoću šrafova. Izgrađeni su od specijalnog čelika sa polimernim premazom.

Vents TT PRO 200

10.242 RSD13.926 RSD

DOSTUPNO ZA 2 - 3 NEDELJE

Ventilatori Vents TT PRO odlikuju se širokim spektrom primene i visokim performansama. Posebno su dizajnirani za primenu u vidu dovodne i izduvne ventilacije prostorija kojim je potreban visok pritisak, snažan protok vazduha i nizak nivo buke. Dostupni su ventilatori sa različitim promerima otvora (Ø 100, Ø 125, Ø 150, Ø 200, Ø 250 i Ø 315), kao i modeli bez potenciometra, sa potenciometrom (P) i modeli sa sondom za temperaturu (U - sonda unutar ventilatora; Un - spoljnja sonda).

Vents Boost 200 RV

21.228 RSD

2 na zalihama

Inline VENTS Boost ventilatori pružaju tihi rad i visoke performanse, kompatibilni su sa različitim vazdušnim kanalima i idealni su za komercijalne i industrijske objekte sa visokim zahtevima za nivo buke, poput biblioteka, konferencijskih sala, obrazovnih ustanova i vrtića. Inline Vents Boost RV dolazi sa ugrađenim prekidačem za tri brzine i električnim priključkom za jednostavnu upotrebu.

Vents Boost I 200 RV

33.216 RSD

1 na zalihama

Inline VENTS Boost ventilatori pružaju tihi rad i visoke performanse, kompatibilni su sa različitim vazdušnim kanalima i idealni su za komercijalne i industrijske objekte sa visokim zahtevima za nivo buke, poput biblioteka, konferencijskih sala, obrazovnih ustanova i vrtića. Inline Vents Boost-I RV - sa ugrađenim prekidačem za tri brzine, napojnim kablom i priključkom za električnu mrežu.

Vents Boost I 200 Un

38.256 RSD

2 na zalihama

Inline VENTS Boost ventilatori pružaju tihi rad i visoke performanse, kompatibilni su sa različitim vazdušnim kanalima i idealni su za komercijalne i industrijske objekte sa visokim zahtevima za nivo buke, poput biblioteka, konferencijskih sala, obrazovnih ustanova i vrtića. Boost-I Un - sa ugrađenim glatkim kontrolerom brzine, kontrolerom temperature sa spoljnim temperaturnim senzorom, napojnim kablom i priključkom za električnu mrežu.

Vents VK 200 Ventilator

11.664 RSD15.783 RSD

16 na zalihama

Turbina promera φ200mm maksimalnog protoka 885m³/h sa termokontrolerom i frekvencionim potenciomerom izrađena od kvalitetne ABS plastike što omogućava znatno niži nivo buke pri radu.

Plastične Vezice 710mm 100kom

4.638 RSD

12 na zalihama

Plastične Vezice 710mm 100 kom su napravljene od visokokvalitetnog najlona sa visokom mehaničkom izdržljivošću. Koriste se povezivanje i pričvršćivanje ventilacionih kanala promera 150 i 200mm. Mogu da se primenjuju pri radnom opsegu od - 40° C do +85° C.

Plastične Vezice 780mm 100kom

5.565 RSD

17 na zalihama

Plastične Vezice 780mm 100 kom su napravljene od visokokvalitetnog najlona sa visokom mehaničkom izdržljivošću. Koriste se povezivanje i pričvršćivanje ventilacionih kanala promera 200 mm. Mogu da se primenjuju pri radnom opsegu od - 40° C do +85° C.