, , , ,

Hesi ProLine Root 50ml

Šifra artikla/SKU: 3096
Hesi
Availability:

Out of stock


Hesi ProLine Root je stimulator korena sa dodatnim vitaminima, amino kiselinama, enzimima, i biljnim šećerima, za najoptimalniji razvoj korena. Koristi se kod mladih biljaka, i onih u vegetaciji.

399,00 DIN

Out of stock

Hesi ProLine Root 50ml je posebno namenjen reznicama i biljkama koje su pod stresom. Predstavlja tečnost za rasad i mlade biljke u fazi vegetacije, ali se takođe koristi i za održavanje odraslih biljaka i biljka pod stresom.

Root Complex je kombinacija pratećih elemenata i vitalnih komponenti – vitamina, amino kiselina, biljnih šećera i enzima koji mladim biljkama pružaju idealne uslove za optimalan rast i razvoj. Uz sve ovo, ProLine Root obezbeđuje deblje stablokao i jači, i bolje razvijen korenov sistem. Nakon presađivanja ili sličnih stresnih situacija u životu i razvoju biljke primenom ProLine Root-a dolazi do poboljšanja celokupnog stanja biljke.

ProLine Root stimuliše kolonizaciju zdravih mikro-organizama u supstratu. Biljke koje su tretirane ProLine Root-om imaju savršene uslove za rast, bez perioda prilagođavanja i ujedno su zdrave i jake!

NAČIN PRIMENE

1: ProLine Root je idealan za proizvodnju rasada kao i za biljke u ranoj vegetaciji
2: Redovna Upotreba – Sobne i Baštenske biljke, 20ml na 10 litara vode u vegetativnom periodu 2 ml/l, zalivati ručno ili sistemima za navodnjavanje
3: Matične biljke, 10ml na 10 litara vode par dana pre uzimanja reznica
4: Rasad – Klonovi, 10ml na 10 litara vode, ili 1ml/1L vode

KORISNI SAVETI

1. Preporučuje se primena Root Complex-a na biljkama koje se rasađuju, kako bi se izbegao mogući stres.
2. Idealan za klonove, ali uvek koristiti razblaženu varijantu i nikako ne prelaziti 25ml/10L
3. Matičnu biljku treba zaliti Root Complex-om par dana pre uzimanja reznica kako bi nove biljke imale u sebi sve odgovarajuće supstance za brzo razvijanje korena.

SASTAV HESI PROLINE ROOT-A:

Drugi Elementi: Gvožđe, Mangan, Cink, Bakar, Bor, Molibden, plus Vitamini B1, B2, Folna Kiselina, Biljni Šećeri, Amino Kiseline (Glicin, Hestidin, Tirozin) i Enzimi

SKU: 3096 Categories: , , , ,
Weight 0.07 kg
brands

You may also like…