-50%
,

Bio Nova AutoFlowering SuperMix 5L

Šifra artikla/SKU: 3492
Dostupnost:

1 na zalihama


Bio Nova AutoFlowering SuperMix – kao što samo ime kaže, formulacija ovog preparata iz Bio Nova laboratorije specijalno je dizajnirana za biljke koje imaju sposobnost vrlo rane faze cvetanja.

4.872,00 DIN 9.744,00 DIN

1 na zalihama

Bio Nova Autoflower Supermix namenjen je za biljke kojima nije neophodan kraći i duži period izlaganja Suncu kako bi pokrenule fazu cvetanja. Ove biljke sve su rasprostranjenije jer im je period cvetanja skraćen na svega 60 dana od proklijavanja semena.

Sa uzgojno-tehnološke strane ove biljke daju mnogo bolje rezultate i jednostavnije su za uzgoj od biljaka kojima su potrebni duži i kraći periodi dnevne svetlosti. Bio Nova u svojoj laobratoriji teži inovacijama na globalnom nivou, pa je tako nastala i formulacija nutrijenata specijalno dizajnirana za ovakve biljke, kako bi uzgoj ovih biljaka bio još lakši, ekonomičniji i jednostavniji.

Bio Nova AutoFlowering SuperMix funkcioniše kao ostale Bio Nova mix formulacije i lako ih je uvrstiti u Bio Nova raspored. Od početka treće nedelje kada počinje cvetanje, kao dodatak AutoFlowering SuperMix-a neizostavan je PK 13/14 kao dodatak cvetanju i koristi se do kraja životnog ciklusa biljke.


Način primene

1: Pri konstantnoj primeni dodajte u odnosu 15-33 ml na 10 L vode.

2: Dodatak PK13/14 u početnoj dozi od 1,5ml u drugoj nedelji cvetanja pa sve do totalne doze od 10 ml na 10L vode.


Korisni saveti

1: Bio Nova Autoflower Supermix u kombinaciji sa The Missing Link i na kraju VitaSol, predstavlja savršenu i kompletnu kombinaciju Bio Nova preparata za uzgoj biljaka.

2: Bio Nova AutoFlowering SuperMix poboljšava uslove uzgojnog supstrata, aktivno stimuliše rast korenovog sistema, i moguće ga je koristiti kao kompletnu prihranu kako u fazi rasta tako i u periodu cvetanja.


sastav

N-P-K: 7-3-5

N: 7%

P: 3%

K: 5%

Fe: 0.05%

Zn: 0.004%

Mn: 0.01%

Organski ekstrakti iz algi i različitih biljaka.


Šifra proizvoda: 3492 Kategorije: ,