-50%
,

Bio Nova AutoFlowering SuperMix 5L

Šifra artikla/SKU: 3492

Bio Nova AutoFlowering SuperMix – kao što samo ime kaže, formulacija ovog preparata iz Bio Nova laboratorije specijalno je dizajnirana za biljke koje imaju sposobnost vrlo rane faze cvetanja.

4.872,00 DIN 9.744,00 DIN

Bio Nova Autoflower Supermix namenjen je za biljke kojima nije neophodan kraći i duži period izlaganja Suncu kako bi pokrenule fazu cvetanja. Ove biljke sve su rasprostranjenije jer im je period cvetanja skraćen na svega 60 dana od proklijavanja semena.

Sa uzgojno-tehnološke strane ove biljke daju mnogo bolje rezultate i jednostavnije su za uzgoj od biljaka kojima su potrebni duži i kraći periodi dnevne svetlosti. Bio Nova u svojoj laobratoriji teži inovacijama na globalnom nivou, pa je tako nastala i formulacija nutrijenata specijalno dizajnirana za ovakve biljke, kako bi uzgoj ovih biljaka bio još lakši, ekonomičniji i jednostavniji.

Bio Nova AutoFlowering SuperMix funkcioniše kao ostale Bio Nova mix formulacije i lako ih je uvrstiti u Bio Nova raspored. Od početka treće nedelje kada počinje cvetanje, kao dodatak AutoFlowering SuperMix-a neizostavan je PK 13/14 kao dodatak cvetanju i koristi se do kraja životnog ciklusa biljke.


Način primene

1: Pri konstantnoj primeni dodajte u odnosu 15-33 ml na 10 L vode.

2: Dodatak PK13/14 u početnoj dozi od 1,5ml u drugoj nedelji cvetanja pa sve do totalne doze od 10 ml na 10L vode.


Korisni saveti

1: Bio Nova Autoflower Supermix u kombinaciji sa The Missing Link i na kraju VitaSol, predstavlja savršenu i kompletnu kombinaciju Bio Nova preparata za uzgoj biljaka.

2: Bio Nova AutoFlowering SuperMix poboljšava uslove uzgojnog supstrata, aktivno stimuliše rast korenovog sistema, i moguće ga je koristiti kao kompletnu prihranu kako u fazi rasta tako i u periodu cvetanja.


sastav

N-P-K: 7-3-5

N: 7%

P: 3%

K: 5%

Fe: 0.05%

Zn: 0.004%

Mn: 0.01%

Organski ekstrakti iz algi i različitih biljaka.


SKU: 3492 Categories: ,