Korisnicki servis

KORISNIČKI SERVIS

 • PORUČIVANJE, ISPORUKA & VRAĆANJE

  Postoji više načina poručivanja robe kod nas:

  On-Line poručivanje: Preko naše online prodavnice ispunjavanjem online formulara;
  E-Mail poručivanje: Preko E-mail adrese potrebno je navesti tačne podatke (Naziv, broj i količinu artikla) Vašu adresu na koju želite da Vam dostavimo robu i tačan broj telefona;
  Telefonsko poručivanje: Prilikom telefonskog poziva naše ljubazno osoblje ubeležiće sve podatke koji su potrebni i poslati Vam robu u najkraćem roku;
  ili možete doći lično u našu prodavnicu u Gospodar Jovanovoj 4, u Beogradu, radnim danima od 9 do 19 časova i subotom od 10 do 16 časova.

  PLAĆANJE PROIZOVDA

  Ako naručujete robu preko naše web prodavnice možete da odaberete dva načina plaćanja:

  Pouzećem (plaćanje kuriru pri isporuci gotovinom)
  Platnim Karticama koristeći usluge firme PayPal

  Ukoliko kupujete robu kod nas u prodavnici možete platiti:

  Dinarima,
  Platnim Karticama (Visa, Master Card, Maestro, American Express, Dina),
  Čekovima građana
  Uplatom preko računa (Virmanom).

  ISPORUKA PROIZVODA

  Isporuka se vrši:
  BEX kurirskom službom (Balkan Express),
  ili na Vaš zahtev nekom drugom s tim da onda Vi snosite naknadu za isporuku robe bez obzira na iznos porudzbine.

  Svi artikli poručeni do 13h radnim danima šalju se istog dana i dostava je narednog radnog dana.

  Isporuka neće biti moguća ukoliko se ne ostave tačni podaci za isporuku i validan broj telefona za potrebe kurirske službe.

  TROŠKOVI DOSTAVE

  Troškovi dostave zavise od težine paketa, i informativnog su karaktera. Hidroponika DOO ima ugovor sa kurirskom službom i određen popust na slanje paketa koji prosleđujemo dalje našim kupcima.
  Sve porudžbine preko 3000 dinara Hidroponika DOO šalje o svom trošku, osim kada paketi sadrže supstrate (zemlja, zeolit..) kada troškovi dostave iznose 20 dinara po kilogramu.

  OŠTEĆENA ROBA

  Kupac je dužan da ukoliko vidi oštećenja na paketu, odmah pred kurirom kurirske službe izvrši inspekciju proizvoda. Ukoliko se utvrdi da su neki proizvodi oštećeni u transportu potrebno je odmah sa kurirom na licu mesta napraviti zapisnik o šteti. Jedino na ovaj način kurirska služba će prihvatiti krivicu za nastalu štetu.
  Ukoliko ste dobili oštećen paket i sa kurirom napravili zapisnik, obavestite nas, a mi ćemo preuzeti naplatu štete na sebe. Vama ćemo nadoknaditi oštećen proizvod slanjem novog u najkraćem mogućem roku.

  ZAMENA I VRAĆANJE PROIZVODA

  Kupac ima pravo da kupljeni proizvod vrati u roku od 7 dana i dobije svoj novac nazad bez ikakvih specijalnih razloga za vraćanje.Nakon tog roka, kupac može da zameni kupljenu robu za drugu robu. Proizvodi koji se vraćaju moraju biti novi, nekorišćeni, u originalnim pakovanjima, i sa svim potrebnim delovima.

  Za vraćanje ili zamenu robe potrebno je da imate fiskalni isečak, ili odštampani račun ukoliko ste robu poručili pouzećem.

  Ukoliko je došlo do naše greške, troškove transporta ćemo snositi mi, u suprotnom troškove transprota vraćene robe snosi kupac.

  PRIVATNOST PODATAKA

  O privatnosti podataka možete više pročitati u sekciji PRIVATNOST PODATAKA

  Podaci naručilaca robe se ne čuvaju nakon slanja, i koriste se samo u svrhe slanja proizvoda.

  PREDSTAVLJANJE PROIZVODA

  Svi proizvodi na našem sajtu su predstavljeni što je tačnije i korektnije moguće. Mi se trudimo da što bolje reprezentujemo proizvod, ali moguće su varijacije u bojama i specifikacijama. Ukoliko uočite neke bitnije razlike, kontaktirajte nas radi pomoći oko izglađivanja nesporazuma.

  CENE PROIZVODA

  Cene proizvoda u našoj web prodavnici su najaktuelnije cene, dnevno se ažuriraju, i iskazane su sa uračunatim PDV-om.Hidroponika DOO garantuje cenu na dan kupovine bez obzira na eventualne promene u ceni pre izvršenja isporuke. Takođe zadržavamo pravo na promenu cena bez predhodne najave.

  GARANCIJA

  Garancija na tehničke proizvode kupljene u Hidroponici je dve godine od dana kupovine. U garantnom roku prodavac se obavezuje da u najkraćem mogućem roku popravi ili zameni pokvareni proizvod.

  Izuzetak od ovog perioda garancije je u sledećim slučajevima:

  APOLLO LED Paneli – garancija 3 godine;
  Ostali LED Paneli – garancija 1 godina;
  Merači sa neodvojivom sondom – 6 meseci;
  Sonde merača – 6 meseci;
  Sijalice – 6 meseci;

  ZAŠTITA INTELEKTUALNE SVOJINE

  Svi podaci, tekstovi, i sve slike, su vlasništvo Hidroponika DOO Beograd, i njihovo korišćenje u komercijalne svrhe je najstrože zabranjeno.Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta može se smatrati kršenjem autorskih prava i podležno je tužbi. Ukoliko citirate tekst sa našeg sajta potrebno je upisati naše podatke u citatu!

  Ukoliko želite da koristite naše tekstove, slike, ili naš logo, pošaljite zahtev na email info@hidroponika.com i sačekajte pismeno odobrenje.

  PRENOS PODATAKA NA SAJTU SE VRŠI PREKO 256 BITNOG SSL PROTOKOLA, I PRIVATNOST JE MAKSIMALNO ZAGARANTOVANA.!

  HIDROPONIKA DOO NEMA PRISTUP PODACIMA O PLATNIM KARTICAMA!